Başarının Yolu Almanya'da Açıldı - Son Dakika
Güncel

Başarının Yolu Almanya'da Açıldı

ETB GROUP'un kurucusu ve CEO'su Erol Tazegül, Ankara Gazi Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olduktan sonra Almanya'ya giderek burada inşaat, turizm gibi farklı sektörlerde çalışmaya başladı.

16.12.2014 15:13

Yaptığı araştırmalardan sonra call center alanında Almanya'da büyük bir açık olduğunu fark eden Tazegül, Marmara Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencilerinden 20 kişilik bir pilot grup oluşturdu. İlk büyük çalışmasını sektörün büyük markalarından Novartis ve Pfizer'in ilaç tanıtımı görevini üstlenerek başlattı. Tazegül, Avusturya pazarını araştırdığında burada da call center alanında açık olduğunu gördü. Ekibini büyüterek, Hollanda ve Belçika pazarına da giriş yaptı.

140 bin yeni müşteri kazandırdı ödül üstüne ödül aldı…

Aldıkları bir kararla 2005 yılında Hollanda pazarında büyümeye gitmeyi tercih eden grup, Hollanda enerji firması olan Nederlandse Energie Maatschappij ile çalışmaya başladı. NEM'e 3 yıl içinde 140 bin yeni müşteri kazandıran ETB GROUP, bu alanda bir rekora da imza attı. Hollanda pazarının oldukça seçici bir pazar olmasına rağmen, 10 çağrı merkezi arasından kalite ödülü almayı hak eden ETB GROUP, sektöründeki en iyiler arasına adını yazdırmayı başardı.

Hollanda'da call center alanında hizmet veren en büyük Türk şirketi olan ETB GROUP, bugün alanında en çok tercih edilen firmalardan biri olarak faaliyetini sürdürüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başarının Yolu Almanya'da Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement