Başbakan Davutoğlu, Helikopterle Samsun'dan Ordu'ya Gitti - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu, Helikopterle Samsun'dan Ordu'ya Gitti

Başbakan Davutoğlu, Helikopterle Samsun\'dan Ordu\'ya Gitti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'Ana' uçağı ile bugün Samsun'a, buradan da partisinin il kongresine katılmak için helikopterle Ordu'ya gitti.

14.02.2015 12:10  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, 'Ana' uçağı ile bugün Samsun'a, buradan da partisinin il kongresine katılmak için helikopterle Ordu'ya gitti.

Ordu'da partisinin il kongresine katılacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'la birlikte bu sabah saat 10.47'de başbakanlığa ait Ana Uçağı ile Samsun Çarşamba Havalimanı'na geldi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kamu kurum ve kuruluş müdürleri tarafından karşılanan Başbakan Davutoğlu, daha sonra helikopterle Ordu'ya hareket etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'na Ordu yolculuğu sırasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç eşlik etti. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ise, başka bir programa katılmak için karayolu ile Sinop'a gitti. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu, Helikopterle Samsun'dan Ordu'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement