Başbakan Davutoğlu: "Menemeni Hak Ettiniz. Size Menemen Yapayım" - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu: "Menemeni Hak Ettiniz. Size Menemen Yapayım"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Başbakan'ın otobüsten vatandaşları selamlaması Başbakan'ın Kur'an kursu öğrencileriyle muhabbeti Başbakan'ın belediye ziyareti, engelli bir vatandaş ile konuşması ve bir vatandaşın Başbakan'a sarılmaya çalışması - Davutoğlu, "Vaktimiz olsaydı, sizinle akşam yemeği yerdik" dediği Kur'an kursu öğrencilerinin "Dik dur eğilme, hafızlar seninle" tezahüratı üzerine, "Menemeni hak ettiniz.

25.03.2016 19:47

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Başbakan'ın otobüsten vatandaşları selamlaması

Başbakan'ın Kur'an kursu öğrencileriyle muhabbeti

Başbakan'ın belediye ziyareti, engelli bir vatandaş ile konuşması ve bir vatandaşın Başbakan'a sarılmaya çalışması - Davutoğlu, "Vaktimiz olsaydı, sizinle akşam yemeği yerdik" dediği Kur'an kursu öğrencilerinin "Dik dur eğilme, hafızlar seninle" tezahüratı üzerine, "Menemeni hak ettiniz. Size menemen yapayım" diye seslendi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Manisa'da Yunusemre Müftülüğü Muradiye Kız Kur'an Kursu öğrencileriyle fotoğraf çektirdi.

Muradiye Spor Kompleksi'nde düzenlenen toplu açılış töreninin ardından Başbakanlıka ait otobüste vatandaşları selamlayarak ilerleyen Davutoğlu, yolu üzerindeki Muradiye Kız Kur'an kursu öğrencilerinin tezahüratı üzerine araçtan indi.

Eşi Sare Davutoğlu ile kız öğrencilerle fotoğraf çektiren Davutoğlu, "Vaktimiz olsaydı, sizinle akşam yemeği yerdik" dediği Kur'an kursu öğrencilerinin "Dik dur eğilme, hafızlar seninle" tezahüratı üzerine, "Menemeni hak ettiniz. Size menemen yapayım" diye seslendi.

Davutoğlu, daha sonra Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti.

Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Başbakan Davutoğlu, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra karayoluyla İzmir'e hareket etti.

Başbakan Davutoğlu: "Menemeni Hak Ettiniz. Size Menemen Yapayım"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu: 'Menemeni Hak Ettiniz. Size Menemen Yapayım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement