Başbakan Davutoğlu'na Sesinin Duyurmak İçin Basın Toplantısı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Başbakan Davutoğlu'na Sesinin Duyurmak İçin Basın Toplantısı Düzenledi

Başbakan Davutoğlu\'na Sesinin Duyurmak İçin Basın Toplantısı Düzenledi

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adayı olan Necati Selvitop, Trabzon Gazeteciler Cemiyet’inde basın açıklaması yaptı.

19.12.2014 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adayı olan Necati Selvitop, Trabzon Gazeteciler Cemiyet'inde basın açıklaması yaptı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Trabzon'da olanlardan haberdar olması gerektiğini belirten Selvitop, "Öncelikle yarın yeni Türkiye'nin yeni lideri Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Trabzon'a geliyor. Dolayısıyla Başbakanımıza sesimizi duyurmaya çalışıyoruz, Trabzon'da neler oluyor bunu bilmesi lazım. Telefon görüşmelerimizle, silsileyle sesimizi duyuramadık, taleplerimizi iletemedik" dedi.

Şalpazarı İlçe Kongresi'nin yarın yapılacak il kongresi sonrasına ertelenmesini de eleştiren Selvitop "Şalpazarı'nda yönetim kuruluna ve delegelere müdahale edildi. Murat Topkara'nın karşısına liste çıkarılarak kongre iptal edildi. Yarın il kongresi var, Türkiye'nin hiçbir yerinde il kongresinden sonra ilçe kongresi olmadı. Bizim elimizden temsil kabiliyetimizi aldılar. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Şalpazarı'nda yüzde 80'e yakın oy aldıran Mustafa Topkara neden başarısız? İl Kongresi'nden sonra 28 Aralık'ta ilçe kongresi olacak biz bunun iptal edilmesini istiyoruz. Bugüne kadar yapılmadı ve bundan sonra da örnek teşkil etmesini istemiyoruz. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun sesimizi duymasını istiyoruz" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başbakan Davutoğlu'na Sesinin Duyurmak İçin Basın Toplantısı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement