Başbakan Erdoğan: Yavuz Hırsız Ev Sahibini Bastırırmış - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan: Yavuz Hırsız Ev Sahibini Bastırırmış

Başbakan Erdoğan: Yavuz Hırsız Ev Sahibini Bastırırmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kılıçdaroğlu tutturmuş yolsuzluk da yolsuzluk. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.

19.03.2014 17:10

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kılıçdaroğlu tutturmuş yolsuzluk da yolsuzluk. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Sen Rahşan affıyla yırttın" diye konuştu.

Erdoğan, helikopterle saat 15.30'da Tekirdağ'a geldi. Erdoğan'ı, helikopterin indiği sahil dolgu alanında, Vali Ali Yerlikaya ve diğer ilgililer karşıladı.

Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da Tekirdağ'a geldi.

Erdoğan, sahil dolgu alanında düzenlenen mitinge katılarak kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslendi. 30 Mart'ta sandıkların aydınlanacağına inandığını söyleyen Erdoğan, durmadan seçim gününe kadar durmadan çalışacaklarını söyledi.

Seçimlerin Türkiye için hayırlara vesile olmasını dileyen Erdoğan, Edirne'de de muhteşem bir miting gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Erdoğan, Silivri'de de bir miting yapacaklarını belirterek, "Silivri'ye selam" dedi.

Erdoğan, "Türkiye oynanan oyunu görüyor. İşte görüyorsunuz şantaja, montaja, dublaja "hayır' diyor Tekirdağlı. Her yer aynı şeyi söylüyor aslında. 81 vilayet, 77 milyon, oynanan oyunu görüyor. Milletimiz, Türkiye üzerinde, sandık üzerinde, demokrasi üzerinde oynanan oyunu görüyor ve bu oyuna itiraz ediyor. Meydanlar bu çirkin oyunlara itiraz ediyor. Pensilvanya bedduaları yaptı, ondan sonra geri vitese taktı "Allah'ın gücüne gider' dedi. Biz Allah'tan başka kimsenin önünde eğilmedik, bundan sonra da eğilmeyeceğiz. Hiç bir güç, Allah'ın izniyle. Sen ne biçim hocasın ya? Türkiye'den kaçıp gidiyorsun. İstifa et. Emekli filan değil ha. Kendisine o paralel yapı, pasaport tezgahlıyor, o pasaportu alıyor, o pasaportla beraber Amerika. Bakalım ne kadar orada kalabilecek? Öyle yok. Oradan sen ülkemi karıştıracaksın, biz de seni bırakacağız. Yok öyle 25 kuruşa simit. Bir de paralel yapı kendisine pasaport tezgahlıyor. Hocanıza söyleyin partisini kursun, kendisi de buraya gelsin, boyunun postunun da ölçüsünü alsın. Kılıçdaroğlu tutturmuş yolsuzluk da yolsuzluk. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Sen Rahşan affıyla yırttın" şeklinde konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan: Yavuz Hırsız Ev Sahibini Bastırırmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement