Başbakan Yardımcısı Babacan Balıkesir'de - Son Dakika
Yerel

Başbakan Yardımcısı Babacan Balıkesir'de

Başbakan Yardımcısı Babacan Balıkesir\'de

Gayrimenkul Yatırım Ortaklı Derneği (GYODER) zirvesi için Balıkesir'e gelen Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Ayvalık'ı ziyaret etti.

07.05.2015 00:35  Güncelleme: 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarifeli uçakla Edremit Körfezi'ne gelen Babacan'ı Vali Mustafa Yaman, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, GYODER Başkanı Aziz Torun, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz karşıladı.

Babacan, Altınoluk'taki bir otelde bir süre dinlendikten sonra Ayvalık'a geçti. Babacan, burada "Şeytan Sofrası" olarak anılan tepeyi gezdi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Babacan, onlarla sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Bursa'dan ilçeyi ziyarete gelen bir grup kadın da Babacan'a yaptıkları kurabiyelerden ikram etti. Babacan, bir vatandaşın yeni doğan bebeğini de kucağına alarak basın mensuplarına poz verdi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Balıkesir Valisi Yaman, Ayvalık Kaymakamı Nazlı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yılmaz ile birlikte yemek de yedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başbakan Yardımcısı Babacan Balıkesir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement