Başkale'de 3 Lise Öğrencisi Kız Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Başkale'de 3 Lise Öğrencisi Kız Kayboldu

Başkale\'de 3 Lise Öğrencisi Kız Kayboldu

Van'da 17 gündür haber alınamayan 4 yaşındaki Nehir'den sonra dün de evden çıkan lise öğrencisi 3 kız kayıplara karıştı.

15.11.2014 09:44  Güncelleme: 11:00

Van'ın Başkale İlçesi'ne bağlı Yukarı Dikmen Köyü'nde dün kursa gittiklerini belirterek evden çıkan lise öğrencisi 3 kız kayıplara karıştı. Aile ve jandarma ekipleri öğrenciler için arama çalışması başlatırken, kızların bulunması için belediye de ananos yapıyor.

OKULDAN SONRA GÖREN OLMADI

Olay dün Başkale'ye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Yukarı Dikmen Köyü Tandoğan Mezrası'nda meydana geldi. Taşımalı eğitim sistemiyle Başkale Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde okuyan 10'uncu sınıf öğrencileri 16 yaşındaki Dilan B., ve Funda K., ile 9. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Münevver B., saat 13.30 sıralarında okuldan çıkarak köye gitti. Daha sonra saat 15.30 sıralarında ise, kursa gideceğiz diyerek evlerinden çıkan 3 kız akşam olunca evlerine dönmedi.

BELEDİYE KAYBOLAN KIZLAR İÇİN ANONS YAPTI

Kızlarının evine dönmediğini gören aileler önce kızlarının arkadaşlarını ve gidebilecekleri yerleri aradı. Fakat kızlardan haber alamayan aileler durumu Çamlık Jandarma Karakol Komutanlığı'na bildirdi. Jandarma ekipleri öğrenciler için arama çalışması başlatırken, kayıp kızların aileleri de ekiplerle birlikte çalışmaya katılıyor. Bu arada Başkale Belediyesi kaybolan kızlar için anons yaptı.

NEHİR 16 GÜNDÜR BULUNAMADI

Gürpınar'a 40 kilometre uzaklıktaki Kırkgeçit Mahallesi'nde 16 gün önce evinin önünde oynarken ortadan kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan günlerce asker, AFAD ve UMKE ekipleri tarafından arazide arandı. Jandarmanın kriminal laboratuvarı birçok örnek alarak değerlendirmesini yaparken, Nehir'e de hala ulaşılamadı. Tüm çabalara rağmen Nehir'den hiç bir haber alamayan aile Nehir'i bulanı parayla ödüllendireceklerini açıkladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkale'de 3 Lise Öğrencisi Kız Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali Tunç: kızlar pkk ya gittiler. . vanda annemlerin köyündede aynı olay bi iki ay önce oldu. . 2 lise öğrencisi kız gittiler gidiş o gidiş. . 1 kız daha kaçıcakmışta son anda onlara yetişememiş. . akıllarını doldurmuşlar bunların. . ! 11 11 Yanıtla
  • acılı: Biz kürt ve Türk ayırımı bu tur durumlarda yapmamamız gerekiyor.guzel dusunceleri paylasan insanlara tsk ederim.Ama sacma sapa yazan kişilerede allah aynı acıyı göstersin. Bu kaybolan kisiler hepsi bizim kardesimizdir.Bu 3 kızlar benim kuzenlerim.bu kizlar birileri tarafından kaldırıldı lutfen bu millete ve insan olanlara sesleniyorum bu konuda bize yardımcı olun hepimizin başına gelebilr.lutfen sacma sapan ve kırıcı sözler yazmayın. Çünkü gerçekten insanlik dışıdır. İnsanları kaçırmak veya kandırmak. 2 0 Yanıtla

Advertisement