Başkan Akkaya'ya Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Akkaya'ya Ziyaretler Sürüyor

Başkan Akkaya\'ya Ziyaretler Sürüyor

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya’ya yapılan hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

30.05.2014 17:28

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya'ya yapılan hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Akkaya, ziyaretler kapsamında AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi'yi, İl Gençlik Kolları Başkanı Yardımcısı Kemalettin Nokta'yı ağırladı. İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi, Başkan Akkaya'ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Makine Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Erdoğan Duransoy, Makine Mühendisleri Odası Konya Şube Sekreteri Kerim Demir ve Makine Mühendisleri Odası Konya Şube Müdürü Levent Şam da Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı ziyaret etti.

Başkan Akkaya, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında İzmir'de faaliyetini sürdüren ve kısa adı AYSUD olan Akşehir, Yunak, Sultandağı Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği heyetini de ağırladı. Ziyarete Akşehir, Yunak, Sultandağı Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Osman Buhurcu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Ak ile Hasan Oğuz katıldı. Başkan Akkaya'ya hayırlı olsun temennisinde bulunan heyet, dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'da yapılan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Akşehir ve Belediye çalışmaları hakkında ziyaretçilerine bilgiler aktardı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akkaya'ya Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement