Başkan Çerçi Ankara'da Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi Ankara'da Temaslarda Bulundu

Başkan Çerçi Ankara\'da Temaslarda Bulundu

TBMM’de 22. ve 23. Dönem AK Parti’den Manisa Milletvekili olan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre ilçesini daha modern ve daha yaşanabilir şehir merkezi haline getirmek için yürüttüğü çalışmalar kapsamında Ankara’da bir takım ziyaretler ve temaslarda bulundu.

17.03.2015 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM'de 22. ve 23. Dönem AK Parti'den Manisa Milletvekili olan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre ilçesini daha modern ve daha yaşanabilir şehir merkezi haline getirmek için yürüttüğü çalışmalar kapsamında Ankara'da bir takım ziyaretler ve temaslarda bulundu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre İlçesini daha modern ve daha yaşanabilir şehir merkezi haline getirmek için ürettiği projelerle ilgili bakanlık, Genel Müdürlük ve Daire Başkanları ile görüşmek üzere gittiği Ankara'da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Başbakan Davutoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısına katılarak Ankara'daki temaslarına başlayan Başkan Çerçi, Grupta bir süre Adalet Bakanı Bekir Bozdoğan ile görüştü. Grup toplantısından sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığına giden Başkan Çerçi, 23. ve 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Recai Berber ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret ederek Yunusemre ilçesinin kentsel dönüşüm ile ilgili projelerini görüştü. Başkan Çerçi ve Plan ve Bütçe Komisyon Başkan Berber, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yaptıkları ziyaretin ardından TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı da ziyaret etti. Başkan Çerçi ve Plan ve Bütçe Komisyon Başkan Berber'in gerçekleştirdiği temas ve ziyaretlere Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya da eşlik etti.

Ziyaret ve temaslarının çok verimli ve olumlu geçtiğini ifade eden Başkan Çerçi, "Manisa Milletvekilimiz ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanımız Sayın Recai Berber ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris Güllüce'yi ve TOKİ Başkanımız Sayın Ergün Turan'ı makamlarında ayrı ayrı ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimizde Yunusemre İlçemizin Kentsel Dönüşüm ile ilgili projelerini ve TOKİ projelerini görüştük. Görüşmelerimiz çok verimli ve olumlu geçti. Biz hizmet sevdalıyız. Biz Yunusemre sevdalısıyız. Yunusemre ilçemizin diğer ilçelerimize karşı örnek bir şehir yapabilmenin peşinden koşuyoruz. Amacımız Yunusemre ilçemizi daha modern ve daha yaşanabilir bir şehir merkezi haline getirmektir. Bu düşüncelerle çıktığımız hizmet yolunda asla ve asla mesai mefhumu tanımıyoruz. Belediyemizin ışıklarının geç saatlere kadar yandığını Manisalı hemşerilerimiz çok iyi bilir. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerde asla seçim kaygısı taşımadık, taşımıyoruz. Çünkü biz gelecek seçimler için değil gelecek nesillerimiz için çalışıyoruz." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi Ankara'da Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement