Başkan Dinç, Çalışmalarını İha'ya Anlattı - Son Dakika
Yerel

Başkan Dinç, Çalışmalarını İha'ya Anlattı

Başkan Dinç, Çalışmalarını İha\'ya Anlattı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, toplumun her kesimine eşit mesafede durmaya çalıştıklarını belirterek, "Seçim bitti, artık bir siyasetçi değil, toplumun tamamına hitap eden bir belediye başkanıyım" dedi.

10.06.2014 17:23

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, toplumun her kesimine eşit mesafede durmaya çalıştıklarını belirterek, "Seçim bitti, artık bir siyasetçi değil, toplumun tamamına hitap eden bir belediye başkanıyım" dedi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, göreve geldiği günden bu yana yapılan belediye çalışmaları ve sosyal projelerini İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine anlattı.

2004 ve 2009 seçimlerinde olduğu gibi 2014 yerel seçimleri sonunda göreve seçildiği gün siyasi kimliğini bir kenara bıraktığını ve toplumun tüm kesimlerine kucak açtığını ifade eden Başkan Dinç, toplumun birlik ve beraberliğini sağlayacak faaliyetlerin yanında kentin tarihi ve kültürel zenginlikleri ile sanatsal çalışmalara da önem verdiğinin altını çizdi.

Dinç, Çankırı'nın en büyük parkı olacak olan ve içerisinde spor alanları, rekreasyon ve piknik alanları bulunan 114 dönümlük arazi üzerine kurulu Recep Tayyip Erdoğan Parkı projesi, kültür merkezleri, meydan düzenlemeleri, sosyal ve kültürel tesislerin yer aldığı projelerin tamamlanma aşamasına gelindiğini açıkladı.

Kadın, çocuk, genç, yaşlı ve engelli vatandaşlar için oluşturdukları farklı birimlerle toplumun tüm kesimine hizmet etme gayretinde olduklarını söyleyen Dinç, "Bir taraftan yaptığımız hizmetlerle modern Çankırı'nın temellerini atarken, diğer taraftan da insanların gönlüne giriyoruz. Biz halka hizmettin Hakk'a hizmet olduğunu bilerek hiçbir insanımızı diğerinden ayrıt etmiyoruz. Seçim bitti, artık bir siyasetçi değil, toplumun tamamına hitap eden bir belediye başkanıyım ve bu bilinçle çalışıyorum " diye konuştu.

2004, 2009 ve Mart 2014 yıllarında yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'den belediye başkanı seçilen İrfan Dinç, "İlk göreve geldiğimiz günkü heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmedik. Artan heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu an Çankırı'nın farklı noktalarındaki sorunlarına çözüm olacak ve kent estetiğine çok olumlu katkı sağlayacak bir çok proje üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Dinç, yeni dönemde kentin marka değerini artırmak ve Çankırı'ya yeni bir kentvizyonu kazandırmak için çalıştıklarını anlattı. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dinç, Çalışmalarını İha'ya Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement