Başkan Doğan, Mahalle İnceleme Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Mahalle İnceleme Gezilerine Devam Ediyor

Başkan Doğan, Mahalle İnceleme Gezilerine Devam Ediyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, periyodik olarak sürdürdüğü mahalle inceleme gezilerine Karabaş mahallesi ile devam etti.

13.07.2016 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, periyodik olarak sürdürdüğü mahalle inceleme gezilerine Karabaş mahallesi ile devam etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mahalle inceleme gezilerine Karabaş mahallesi ile devam etti. İnceleme gezisinde Başkan Doğan'a Belediye Başkanvekili İbrahim Bulut, Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnirdemir, daire müdürleri, mahalle muhtar azası Serpil Turhan eşlik etti. Yolundan kaldırımına, parkından çeşmesine kadar mahallenin her bir noktasını en ince ayrıntısına kadar inceleyen Başkan Doğan ve ekibi, gerekli tespitlerde bulundu.

Yaklaşık dört saatlik incelemenin ardından bir değerlendirmede bulunan Başkan Doğan, "İzmit Belediyesi bir ilçe belediyesi olarak bilinse de, devlet dairelerinin bulunduğu, Kocaeli'nin kalbinin attığı, özellikle gündüz nüfusu bakımından en yoğun olduğu bölgedir. Türkiye'de kilometre kareye düşen insan sayısı olarak en yoğun şehirler İstanbul ve Kocaeli'dir. Fakat İzmit'in gündüz nüfusu dikkate alındığında hepsinden daha yoğun bir şehirdir. İzmit merkezdeki günlük nüfusumuz 1 milyonu buluyor. Karatepe'den, Başiskele'den, Derince'den, Gölcük'ten, Gebze'den Darıca'dan kısacası Kocaeli'nin dört bir noktasından insanlar her gün İzmit'e geliyor. Dolayısıyla çok yoğun bir insan hareketi var" dedi.

Çevreyle ilgili bakımları, tamiratları aralıksız devam ettirdiklerini belirten Doğan, "Çünkü yaşanılan yerde eksik hiç bitmez. Yaşam varsa ihtiyaç vardır, yaşam yoksa zaten her şey olduğu gibi kalır. Çok şükür iyi bir ekibiz, gece gündüz demeden titiz, disiplinli çalışan bir belediyeyiz. Halkımızın kaynaklarını hiçbir şekilde heba etmeden yine halkımıza sunmanın gayretindeyiz. Yaptığımız yeni çevresel düzenlemelerle de şehrimize yeni tatlar, yeni renkler katmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

İnceleme gezisi esnasında simitçilerle de sohbet eden Başkan Doğan İzmit'in meşhur simidinden de satın aldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Mahalle İnceleme Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement