Başkan Ergün, En Başarılı Belediye Başkanları Arasında Yer Aldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Ergün, En Başarılı Belediye Başkanları Arasında Yer Aldı

Başkan Ergün, En Başarılı Belediye Başkanları Arasında Yer Aldı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ORC araştırma şirketi tarafından Ege Bölgesi’nde yapılan siyaset araştırmasında yüzde 47’lik bir oranla Ege Bölgesi’nin en başarılı belediye başkanları arasında yer aldı.

12.05.2016 13:57

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ORC araştırma şirketi tarafından Ege Bölgesi'nde yapılan siyaset araştırmasında yüzde 47'lik bir oranla Ege Bölgesi'nin en başarılı belediye başkanları arasında yer aldı. Başkan Ergün, kendisine gösterilen teveccüh nedeniyle tüm Manisalılara teşekkür etti.

ORC araştırma şirketinin Ege Bölgesinde 8 bin 470 kişi üzerinde yüz yüze ve bilgisayar destekli telefon görüşmesi yöntemiyle yaptığı ankette, 'En Başarılı Milletvekilleri', 'Büyükşehir Belediye Başkanlarının Performansı', 'En Başarılı İlçe Belediye Başkanları' ve 'Parlamentoda Görülmek İstenen İsimler' kategorileri yer aldı. Henüz 2 yıllık bir büyükşehir belediyesi olmasına rağmen 17 ilçede ortaya koyduğu hizmetler ve hayata geçirdiği projelerle ön plana çıkan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ORC'nin yaptığı araştırmada Ege Bölgesi'nin en başarılı belediye başkanları arasında 3'üncü sırada yer aldı.

En başarılı belediye başkanlarını bulundukları belediye sınırlarındaki seçmen gruplarına sorarak değerlendiren araştırma şirketinin verilerine göre, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yüzde 47'lik başarı oranıyla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın ardından az bir farkla 3'üncü sırada yer aldı. Manisalıların teveccühlerine layık olmak için çalıştıklarını ve 17 ilçeye en güzel hizmetleri ulaştırmanın çabasında olduklarını belirten Başkan Ergün, gösterdikleri ilgi ve teveccühleri nedeniyle tüm Manisalılara teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ergün, En Başarılı Belediye Başkanları Arasında Yer Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement