Başkan Fadıloğlu, Karşıyaka'da Esnafla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Fadıloğlu, Karşıyaka'da Esnafla Buluştu

Başkan Fadıloğlu, Karşıyaka\'da Esnafla Buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı ve AK Parti’den Şehitkamil Belediye Başkanlığı adayı Rıdvan Fadıloğlu, Karşıyaka Mahallesi’nde esnafla bir araya geldi.

04.02.2014 15:24

Şehitkamil Belediye Başkanı ve AK Parti'den Şehitkamil Belediye Başkanlığı adayı Rıdvan Fadıloğlu, Karşıyaka Mahallesi'nde esnafla bir araya geldi.

Karşıyaka Mahallesi'nde esnafın dükkanını tek tek ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, vatandaşları dinledi. Cadde esnafı, Rıdvan Fadıloğlu'nun ziyareti karşısında oldukça memnun olduklarını, Başkan Fadıloğlu'nun ilk defa değil, her zaman kendilerini ziyaret ettiğini ifade etti.

Yoğun iş temposundan arta kalan zamanlarda vatandaşlarla bir araya gelen ve sıkıntılarını çözme konusunda sürekli çaba sarf eden Şehitkamil Belediye Başkanı ve AK Parti'den Şehitkamil Belediye Başkanlığı adayı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun ve çok sayıda partili ile birlikte Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan esnafla bir araya geldi.

Şehitkamil Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilen Başkan Fadıloğlu, hizmet süresi boyunca birçok kez gezdiği esnafı yine ziyaret etti. İşyerlerini dolaşarak esnafın sıkıntılarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, esnafın sorularını dinleyerek yapılacaklar konusunda esnafı bilgilendirdi.

MİLLETİMİZE YAKIŞIR HİZMETLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Esnaf gezisi ile ilgili Korutürk Caddesi'ndeki esnafı gezerek başladıklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkan Rıdvan Fadıloğlu, "Biz sadece seçimden seçime değil hizmette olduğumuz süre boyunca gerek milletvekillerimizle gerekse de tek olarak bir çok defa Korutürk Caddesi'ndeki esnafımızla bir araya geldik. Şu an artık seçim dönemindeyiz daha önceleri günlük bir ihtiyaçları var mı sıkıntıları neler var diyerek birçok kez buluşmuştuk. Bugün de bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Seçim çalışmaları çerçevesinde istek ve taleplerini dinledik. Bir dönem daha Şehitkamil Belediye Başkanlığı yapmak için esnafımızın rızasını almak istedik. İnşallah milletimize yakışır hizmetler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

ŞEHİTKAMİL İÇİN ELİNDEN GELEN HER ŞEYİ YAPTI

Başkan Fadıloğlu'nu işyerlerinde ağırlayan bir esnaf, "Başkanımızın ziyaretinden büyük mutluluk duyduk. Başkanımız buraya ilk defa gelmiyor. Bundan önce de birçok kez ziyarette bulunup bizim sıkıntılarımızı dinledi. Elinden geldiğince de problemlerimizin çözümü için yardımcı oldu. Biz Karşıya esnafı olarak Başkanımızdan çok memnunuz. Zaten kendisi beş yıllık görev süresi boyunca Şehitkamil ve Karşıya için elinden geleni yaptı. Eminiz ki ileri dönemde de bizler için güzel şeyler düşünüp yapacaktır" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Fadıloğlu, Karşıyaka'da Esnafla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement