Başkan Fırat'tan, Kahta İlçe Teşkilatına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Fırat'tan, Kahta İlçe Teşkilatına Ziyaret

Başkan Fırat\'tan, Kahta İlçe Teşkilatına Ziyaret

AK Parti Kahta İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri destekten dolayı Kahta halkına ve ilçe teşkilatına teşekkür ettiklerini söyledi.

14.08.2014 17:39

AK Parti Kahta İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a verdikleri destekten dolayı Kahta halkına ve ilçe teşkilatına teşekkür ettiklerini söyledi.

Çok güzel bir seçim süreci geçirdiklerini ifade eden Başkan Fırat, seçimin bekledikleri gibi sonuçlandığını belirterek, Türkiye'nin 2023 hedeflerine doğru adım adım ilerlediğini söyledi.

AK Parti kurulduğu günden bugüne Adıyaman seçmeninin sandığına ve Sayın Başbakana sahip çıktığını ifade eden Başkan Fırat, "Adıyaman halkı sayın Başbakanımızı ilk günden bugüne çok sevdi, hep destek verdi her seçimde verdikleri oylarla sahip çıktı. 10 Ağustos tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde de verdiği oylarla Sayın Başbakanımıza olan sevgilerini bir kez daha göstermiş oldular. Bu vesileyle seçim öncesi nasıl ki vatandaşımızı ziyarete edip oylarını, desteklerini ve dualarını istiyorsak, seçim sonrası da aynı şekilde ziyaret edip teşekkür ediyoruz. Bu kapsamda Sincik ilçemizin ardından Kahta ilçemize gelerek ilçe teşkilatımız aracılığıyla Kahtalı hemşerilerimize teşekkür etmek istedik. Seçim öncesi ve seçim günü ilçe teşkilatımız, Belediye Başkanımız ve partimizin bütün mensupları yoğun bir çalışma içerisinde oldular. Sayın Başbakanımızın Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi hepimizi çok mutlu etmiştir. Bu vesileyle oylarıyla, dualarıyla destek olan bütün vatandaşlarımıza, partimizin bütün mensuplarına şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum. Ülkemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel ise, "Sayın Başkanımızın bizlere yapmış olduğu teşekkür ziyareti gibi bizlerde Kahtalı hemşerilerimizi ziyaret edip onlara sayın başbakanımıza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Kahta ilçemiz her zaman olduğu gibi bu seçimde de Sayın Başkanımıza olan sevgisini bir kez daha ortaya koymuştur. Bu vesileyle ziyaretlerinden ötürü il başkanımız İbrahim Halil Fırat'a ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Fırat'tan, Kahta İlçe Teşkilatına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement