Başkan Gökçek Kızılcahamam'da İftar Yaptı - Son Dakika
Yerel

Başkan Gökçek Kızılcahamam'da İftar Yaptı

Başkan Gökçek Kızılcahamam\'da İftar Yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kızılcahamam’da on bin vatandaşın katıldığı iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, ilçeye yapılan ve yapılacak yatırımları anlattı.

14.07.2014 10:55

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kızılcahamam'da on bin vatandaşın katıldığı iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, ilçeye yapılan ve yapılacak yatırımları anlattı. Başkan Gökçek, "Kızılcahamamımıza toplam 134 bin ton asfalt döktük, 212 km de yol çalışması yaptık. Helali hoş olsun" dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde düzenlediği halk iftarlarının durağı bu kez Kızılcahamam oldu. Soğuksu Caddesi'ni baştan aşağı kaplayan iftar sofrasına yaklaşık on bin Kızılcahamamlı katıldı.

"MAHALLELERİN ASFALTLARINI BİTİRDİK"

İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan Gökçek, Kızılcahamamlılara 30 Mart Yerel seçimlerinde verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. Başkan Gökçek, şöyle devam etti:

"Maşallah köy sayısı çok Kızılcahamam'da; 109 tane. Şu anda en çok oy verenlerden başladık; Afşal, Alpagut, Aşağıhöyük, Başağaç, İlkoz, Bezcikuzuören, Çavuşlar, Çeltikçi, Güneysaray, Karşıyaka, Kocalar, Kırımcı, Kınık, Mustafakemalpaşa, Tahtalar, Yenice ve Yukarıhöyük mahallelerinin asfalt işlerini bitirdik. Merkezde en ufak sokağımıza kadar girdik, asfalt meselelerini bitirdik. Bu ana cadde için; 'öylesine güzel asfalt oldu ki, maalesef gençlerimiz hızlı gidiyor, kazalar başladı' dediler. Ne yapalım buraya bariyer yaptıracağız, başka çare yok."

Kızılcahamam'da toplam 134 bin ton asfalt döktüklerini, 212 kilometre de yol çalışması yaptıklarını hatırlatan Başkan Gökçek, "Helali hoş olsun Kızılcahamamımıza" dedi.

Başkan Gökçek, Kızılcahamamlılara müjde vermeye devam etti ve şunları kaydetti:

"Buraya güzel bir park yapalım, öyle bir park olsun ki Ankara'daki oyuncakları daha da aşan, son derece modern oyuncaklardan getirelim. 'Merkezde olsun, herkes gidebilsin' dedim. İnşallah bu sene de onu da bitireceğiz. Çocuklarımıza güzel bir park hediye edeceğiz, akşamları rahatlıkla gidip eğlenebileceksiniz." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gökçek Kızılcahamam'da İftar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement