Başkan Gürcan'dan Taziye Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Gürcan'dan Taziye Mesajı

Başkan Gürcan\'dan Taziye Mesajı

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Batman’da terör örgütü PKK tarafından haince pusuya düşürülerek yaşamını yitiren Manisalı şehit Nedim Erbay için taziye mesajı yayınladı.

30.09.2015 13:04

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Batman'da terör örgütü PKK tarafından haince pusuya düşürülerek yaşamını yitiren Manisalı şehit Nedim Erbay için taziye mesajı yayınladı.

Başkan Gürcan, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Batman'da PKK tarafından Kozluk Batman Karayolu'nda bir menfezin altına yerleştirilen bomba, polisin geçişi sırasında patlatılmıştır. Patlamada 1 polisimiz şehit olmuş ve 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Bu olay bizi derinden üzmüştür. Türkiye Cumhuriyeti'ne kim silah uzatırsa bedelini en ağır şekilde öder. PKK'nın er ya da geç kökü kazınacaktır. Kimsenin yaptığı yanına kalmayacaktır. Manisa'mızın Kula ilçesi Saraçlar Mahallesi'ne düşen şehit ateşi, acımızın üstüne bir acı daha eklemiştir. Yüce Allah'tan şehidimize rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gürcan'dan Taziye Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement