Başkan Karaosmanoğlu'ndan Bakan Işık'a Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Karaosmanoğlu'ndan Bakan Işık'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Başkan Karaosmanoğlu\'ndan Bakan Işık\'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, Sakarya'da bir fabrika açılış töreninde konuşurken fenalaşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ı hastanede ziyaret etti.

18.06.2014 11:44  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Bizi korkuttunuz" diyen Başkan Karaosmanoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

HASTANEDE ZİYARET ETTİLER

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Tahir Büyükakın, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Mahmut Kösemusul ve daire müdürleri Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek, Bakan Işık'ın durumu hakkında bilgi aldılar.

AŞIRI YOĞUNLUKTAN TANSİYON DÜŞMESİ

Hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bakan Işık, "Programımız yoğundu, bir de sıcak olunca bir ani tansiyon düşmesi yaşadım. Arkadaşlar biraz tedbirli davranalım diye hastaneye kaldıralım dediler. Bizde hastaneye geldik. Burada tetkikler yapıldı, herhangi bir sorun yok. Sadece aşırı yoğunluk ve sıcaklıktan dolayı bir tansiyon düşmesi. Allah'a şükür gayet iyiyim. İlginize çok teşekkür ederim" dedi.

KÜRSÜDE FENALAŞMIŞTI

Sakarya'daki çeşitli ziyaretlerin ardından Türk Traktör'ün Erenler Fabrikası'nın açılışına katılan Bakan Işık, burada konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkmış yaklaşık beş dakika sonra da fenalaşmıştı. "Biraz kan şekerim düştü herhalde" diyen Işık, kürsüdeki sudan içtikten sonra platformun bulunduğu merdivenlere oturmuş ve daha sonra hastaneye kaldırılmıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Karaosmanoğlu'ndan Bakan Işık'a Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement