Başkan Lekesiz, "Genel Kongre 22 Mayıs Pazar Günü Yapılacak" - Son Dakika
Yerel

Başkan Lekesiz, "Genel Kongre 22 Mayıs Pazar Günü Yapılacak"

Başkan Lekesiz, "Genel Kongre 22 Mayıs Pazar Günü Yapılacak"

AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, AK Parti’nin 22 Mayıs Pazar günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda ikinci olağan büyük kongresinin yapılacağını söyledi.

19.05.2016 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, AK Parti'nin 22 Mayıs Pazar günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda ikinci olağan büyük kongresinin yapılacağını söyledi.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Lekesiz, parti binasında yaptığı basın toplantısında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'nin Genel Başkanlığını yürüttüğü süreç içerisinde, AK Parti'nin daha ileriye gitmesi, AK Parti'nin ilkelerinin daha çok pekişmesi, çeşitli politikaların güncellenmesi için son derece önemli, son derece kıymetli çalışmalara imza attığını belirterek, "Kongreler bir bayrak yarışıdır. Sayın Ahmet Davutoğlu, kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağan üstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışının içerisinde sayın Genel Başkanımız, Genel Başkan ve Başbakan olarak üstün gayretler göstermiştir. Önemli başarıla imza atmıştır. Bundan sonra da yeni kongrede seçilecek yeni genele başkanımız ve başbakanımız da aynı çalışmaları gayret ve basiretle sürdürecektir." dedi.

AK Parti'nin genel başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyetinin başbakanlığının son derece kıymetli makamlar olduğunu belirten Lekesiz, "Bu önemli makamların kıymetini ve değerini AK Parti kadroları çok iyi bilir. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatları ile birlikte kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara'da olacağız. Bu vesile ile kongremizin AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçilecek olan genel başkanımızla birlikte bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Lekesiz, 'Genel Kongre 22 Mayıs Pazar Günü Yapılacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement