Başkan Özgüven'den Güreşçilere Plaket - Son Dakika
Yerel

Başkan Özgüven'den Güreşçilere Plaket

Başkan Özgüven\'den Güreşçilere Plaket

Konya’nın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Özkan Özgüven, gençlik yıllarında güreş ile ilgilenen sporculara plaket verdi.

17.01.2015 17:12

Konya'nın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Özkan Özgüven, gençlik yıllarında güreş ile ilgilenen sporculara plaket verdi.

Belediye Başkan Özkan Özgüven'in yanı sıra ilçe protokolü ve eski güreşçilerin katılımıyla arabaşı çorbasının da ikram edildiği program düzenlendi. Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, birlik ve beraberliğin sergilendiği programın muhabbet için bahane olduğunu söyledi. Özgüven programın özel konukları olan eski güreşçilerin Ereğli'nin değerleri olduğunu belirterek, "Değerlerimize sahip çıkacağız" dedi.

İlçenin kültüründe güreşin farklı bir yeri olduğunu söyleyen Özgüven, Pakistan, İran, Finlandiya, Japonya gibi ülkelerin sporcularının Ereğli'ye gelerek güreşçilerle müsabakaya çıktıklarını anlattı.

Başkan Özgüven, "Ereğli'nin tanıtımına, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayan değerli güreşçilerimiz Burhan Soylu, İsmail İçme, Halil Özkan, Seyyar Aksoylu, Süleyman Ünver Hikmet Aksoylu, Fethi Mete ve Hüseyin Şahin'e teşekkür ediyorum" diyerek ilçede güreşin yeniden canlanması için somut adımlar attıklarını vurguladı.

Gençlerin bu spora gönül vermelerini isteyen Özgüven, Ereğli Belediyespor çatısı altında ata sporu güreşin yeniden hayat bulacağını ifade ederek güreşçilere plaket verdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özgüven'den Güreşçilere Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement