Başkan Özhaseki Sarız ve Pınarbaşı Mitinglerinde Kayseri'ye Yaptıklarını Anlattı - Son Dakika
Yerel

Başkan Özhaseki Sarız ve Pınarbaşı Mitinglerinde Kayseri'ye Yaptıklarını Anlattı

Başkan Özhaseki Sarız ve Pınarbaşı Mitinglerinde Kayseri\'ye Yaptıklarını Anlattı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Sarız ve Pınarbaşı mitinglerinde Kayseri'ye yaptıklarını anlattı ve ilçelerde ne sorun varsa hepsine omuz vereceğini söyledi.

24.03.2014 11:06

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Sarız ve Pınarbaşı mitinglerinde Kayseri'ye yaptıklarını anlattı ve ilçelerde ne sorun varsa hepsine omuz vereceğini söyledi. Meydanları dolduran binlerce vatandaş "Yola Devam Haseki Başkan" pankartları açarken sık sık da "Kayseri seninle gurur duyuyor" sloganları atıldı.

İlk olarak Sarız'a giden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Pelin Gündeş Bakır ve İsmail Tamer ve AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz kilometreleri bulun araç konvoyu nedeniyle güçlükle miting alanına ulaştı. Sarız İlçe Başkanı Cesur Abdullah Kınık'ın "Geleceğinizi düşünerek 30 Mart'ta AK Parti'yi destekleyin" çağrısının ardından, Belediye Başkan Adayı Ömer Akpınar yapacakları hizmetlerle Sarızlıları modern bir şehrin bireyleri yapacaklarını söyledi. AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ise Sarız'ın hizmete susadığını ve hizmet için AK Parti'yi istediğini dile getirerek, bunu da sandıkta göstereceklerini belirtti.

"KARDEŞİNİZ SİZE HİZMET İÇİN GELİYOR"

"Sarız seninle gurur duyuyor" sloganları altında konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise 30 Mart seçimlerinin Sarız ve tüm ilçeler için çok önemli olduğunu hatırlattı. Sarız'ın artık Büyükşehir hizmetleri ile buluşacağını ifade eden Başkan Özhaseki, "Kardeşiniz size hizmet etmek için geliyor. Burada ne sorun varsa omuz vereceğim. Sizinle beraber Sarız'ı ayağa kaldıracağız. Zamanında borçlu belediye devraldım; ama Allah'a şükür kasamızda paramız var. Aklımız var, gücümüz var, ekibimiz var, en önemlisi de size hizmet etmeye niyetimiz var, hevesimiz var" dedi. Alanı dolduranlar "AK Parti Sarız'a gümbür gümbür geliyor" sloganları atınca, Başkan Özhaseki "Hizmetleriyle geliyor" diye ekledi. Başkan Özhaseki'nin bugüne kadar Kayseri'de yaptığı devasa projeleri anlatması sırasında ise "Kıskananlar çatlasın" sloganları atıldı.

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Pelin Gündeş Bakır ve İsmail Tamer'in de halkı selamlamasının ardından TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut Sarızlılara hitap ederek ilçeye yapılan hizmetleri anlattı.

PINARBAŞI'NDA COŞKULU KALABALIK

AK Parti'nin Sarız'dan sonra ikinci mitingi Pınarbaşı ilçesinde yapıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen mitingde önce İlçe Başkanı Tuncay Altıparmak ilçe halkına seslendi ve Pınarbaşı'yı usta ellere teslim etmek için herkesin desteğini istedi. Belediye Başkan Adayı Yusuf Kemal Altıparmak ise Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Pınarbaşı'nın makus tarihini değiştireceklerini söyledi. AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de Pınarbaşı'nın 30 Mart'ta AK Parti ile buluşacağını ve hak ettiği ama bugüne kadar alamadığı hizmetleri alacağını dile getirdi.

"ÇOK ÇALIŞTIM, KÖTÜLERLE SAVAŞTIM"

Daha sonra kürsüye gelen ve bugüne kadarki başkanlık dönemini özetleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de "Çok çalıştım, hırsız, yolsuz ve uğursuzlarla da savaştım" diye konuştu.

Pınarbaşı ilçesine yapılması gereken projeler hakkında bilgi veren Özhaseki, "Bundan sonra sıkıntıları beraber çözeceğiz. İş varsa beraber yapacağız, sevinç varsa birlikte paylaşacağız" dedi.

Konuşması sırasında CHP'nin Kayseri mitingine atıfta bulunan Başkan Özhaseki, "CHP Genel Başkanı Kayseri'ye gelmiş; ama Pınarbaşı'ndaki kadar kalabalık toplayamamış" diye konuştu. Kılıçdaroğlu'nun miting meydanındaki sözlerine de değinen Özhaseki, "Yine yalan söyleyerek gitmiş. 'Haseki Başkan 21 bin 500 lirayı geri verecek, davayı kazandım' demiş. Bunlar hakkında 50'den fazla dava açtık. Mahkemelerde 'Biz başkanı kastetmedik, kötü bir şey demiyoruz' diyorlar. 10'dan fazla dava kazandık; ama bir tanesinde mahkeme, tazminat miktarını fazla bulmuş, bunu söyleyip duruyor. Ne diyeyim, Allah ıslah etsin" dedi.

Başkan Özhaseki ve milletvekilleri, konuşmaların ardından hep birlikte halkı selamlayarak miting otobüsünden halka çiçek dağıttı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özhaseki Sarız ve Pınarbaşı Mitinglerinde Kayseri'ye Yaptıklarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement