Eleşkirt Belediye Başkanı Sarı'dan Kurtuluş Yemeği - Son Dakika
Yerel

Eleşkirt Belediye Başkanı Sarı'dan Kurtuluş Yemeği

Eleşkirt Belediye Başkanı Sarı\'dan Kurtuluş Yemeği

Ağrı'nın Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, ilçenin düşman işgalinden kurtarılışının yıldönümü nedeniyle bir yemek verdi.

16.04.2014 15:49  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, ilçenin düşman işgalinden kurtarılışının yıldönümü nedeniyle bir yemek verdi.

Eleşkirt Belediye Başkanı Sarı tarafından bir restoranda verilen yemeğe Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Yücekapı Belde Belediye Başkanı İlhami Zeyrek, Yayladüzü Belde Belediye Başkanı Selahattin Aysu, cumhuriyet savcıları Eray Erdem, Sefer Ulubey, Hakime Pınar Ay Ulubey, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan ve tüm kurumların amirleri katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sarı, "Yüce rabbim bir daha bu millete Kurtuluş Savaşı vermeyi nasip etmesin. Ülkemiz büyük bir sınav veriyor. Bölgemizde çok büyük sıkıntılar yaşanıyor. Yanı başımızda Irak on yıllardır iç savaşla boğuşuyor, Suriye'de 3 yılda 160 bin insan öldü. Ufukta uzlaşma görünmüyor. Ukrayna'da durum kötüye gidiyor. Bizi de karıştırmak istiyorlar. İri olacağız, diri olacağız, çok çalışacağız ki kimse bize yan bakamasın. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eleşkirt Belediye Başkanı Sarı'dan Kurtuluş Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement