Başkan Savaş Reyhanlı İlçesi'nde Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Başkan Savaş Reyhanlı İlçesi'nde Ziyaretlerde Bulundu

Başkan Savaş Reyhanlı İlçesi\'nde Ziyaretlerde Bulundu

İlk Durak Batı Ayrancı Köyü olurken, bir sonraki ziyaret Reyhanlı ilçe merkezi'ne oldu.

07.11.2012 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Reyhanlı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Reyhanlı'ya bağlı Batı Ayrancı köyünü ziyaret eden Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş burada köy muhtarı Ahmet Yılkıran'ın ev sahipliğinde düzenlenen sohbet toplantısına katıldı. Reyhanlı Batı Ayrancı Köyü muhtarı Yılkıran ve köy sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Savaş ziyarette köy sakinleriyle sohbet etti, fikir alışverişinde bulundu.

Batı Ayrancı Köyü'ne yaptığı ziyaretin ardından Reyhanlı ilçe merkezine geçen Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, ilçe merkezinde bulunan Hüseyin Ekmen'e ait Gözde Kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarete Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Reyhanlı eski belediye başkanı Mahmut Ekmen, Reyhanlı Gençlik Spor İlçe Müdürü Orhan Turan, Din-Birsan şube başkanı Yahya Açık ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Hatay insanı arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesi adına gerçekleşen ziyarette, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Reyhanlı ilçesine bağlı Batı Ayrancı Köyü muhtarı Ahmet Yılkıran ve vatandaşlar, ilçe ve köylerine yaptığı ziyaretten ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Belediye Başkanı Savaş'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Savaş Reyhanlı İlçesi'nde Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement