Başkan Tok: "Yeni Türkiye'yi Gençler İnşa Edecek" - Son Dakika
Yerel

Başkan Tok: "Yeni Türkiye'yi Gençler İnşa Edecek"

Başkan Tok: "Yeni Türkiye\'yi Gençler İnşa Edecek"

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2023 gençliğinin bölgesinde güçlü milletleri peşinden sürükleyecek Yeni Türkiye’nin aktif gücü olacağını söyledi.

13.03.2015 14:40

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2023 gençliğinin bölgesinde güçlü milletleri peşinden sürükleyecek Yeni Türkiye'nin aktif gücü olacağını söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları'nı ziyaret etti. AK Parti İlkadım ilçe binasında haftalık olarak düzenlenen Gençlik Kolları toplantısına katılan Başkan Tok, gençlerle sohbet etmenin yanı sıra gençlere belediye çalışmalarından bahsetti.

AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları'na gerçekleştirilen ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu belirten AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar, "İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a ziyaretlerinden ötürü kendim ve teşkilatım adına teşekkür ederim. Başkanımız her zaman olduğu gibi yine yanımızda. Her ihtiyacımızda bizleri yalnız bırakmayarak destekleyen, sıkıntılarımızı kısa süre çözüme kavuşturan bir ağabeyimiz olduğunu bilmek bizleri daha güçlü yapıyor" dedi.

GENÇLERİN AĞABEYİ

Gençlerin gelecek nesillere ışık olduğunu, gelecek nesillerin şimdiki gençler tarafından şekilleneceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, şöyle konuştu: "Genç kardeşlerimle bir arada olmak bizleri heyecanlandırıyor, gençliğime götürüyor. Gençlerimizi aktif, heyecanlı, çalışkan gördükçe bizlere daha çok çalışma azmi, daha çok hizmet aşkı geliyor. Gençlik geleceği şekillendiren nesillerdir. Yani gençlik gelecek demektir. Yorulmak nedir bilmeden çalışın, hiç bir zaman hırsınıza yenik düşmeyin. Yorulmadan, sıkılmadan çalışan kişiler elbet bir gün takdirini alırlar. Bizler her zaman gençlerimizin destekçisiyiz. Parlak fikirler her daim genç beyinlerden çıkmıştır. Bu doğrultuda parlak fikirlere destek olmak biz yerel yöneticilere düşüyor. Yeni Türkiye'yi gençler inşa edecek. Gençlerimiz unutmasınlar ki İlkadım'da onları dinleyen düşüncelerine yer veren bir Erdoğan ağabeyleri var. Başkanlık makamları gelip geçicidir. Bizler her kesime kucak açarak gönül bağı kuruyoruz. Gençlerimize ağabey, büyüklerimize kardeş, ana babalarımıza oğul oluyoruz. Gençlerimizin de Erdoğan ağabeyi onlara desteklerini her zaman sürdürecektir."

Konuşmaların ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları ve Gençlik Kolları'na bağlı gençler ile hatıra fotoğraf çektirdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tok: 'Yeni Türkiye'yi Gençler İnşa Edecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement