Başkan Yalçın'dan İnceleme Gezisi - Son Dakika
Yerel

Başkan Yalçın'dan İnceleme Gezisi

Başkan Yalçın\'dan İnceleme Gezisi

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, bir heyetle birlikte, yapımı devam eden ve yeni yapılacak projelerle ilgili incelemelerde bulundu.

05.05.2016 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, bir heyetle birlikte, yapımı devam eden ve yeni yapılacak projelerle ilgili incelemelerde bulundu.

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bilecik İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bektaş Uçkun ile beraberindekilerin Milli Eğitim Bakanlığı destekli yapımı devam eden ve yeni yapılacak projeleri yerinde inceleme yaptılar. İlk olarak Pazaryeri Halk Eğitim Merkezi önünde yapımı düşünülen Yaşam Merkezi hakkında istişare eden ikili, daha sonra bu alanda incelemelerde bulundular. Pazaryeri eski Yatılı İlköğretim Bölge Okulları'nda (YİBO) binasının güçlendirme çalışmalar yerinde inceleyen heyet, bu binaya yapılacak olan 144 yataklı öğrenci pansiyonu çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldılar. İncelemeler sonrası açıklamada, hemşehrileri olan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü teşekkür eden Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, "Yapımı devam eden ve yapmayı düşündüğümüz çalışmalar hakkında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bektaş Uçkun bey ile istişareler yaparak incelemelerde bulunduk. Pazaryeri'ni hep birlikte el ele büyümesi ve gelişmesi için çalışıyoruz" dedi.

Öte yandan incelemelerde ikiliye Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın babası Reşit Akdoğan da eşlik etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yalçın'dan İnceleme Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement