Başkan Yılmaz: "Hedefimiz Refahı ve Konforu Artırmak" - Son Dakika
Yerel

Başkan Yılmaz: "Hedefimiz Refahı ve Konforu Artırmak"

Başkan Yılmaz: "Hedefimiz Refahı ve Konforu Artırmak"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un yaşaması rahat ve avantajlı bir şehir olduğunu söyleyerek, “Şimdiki hedefimiz şehirdeki konforu ve refahı artırarak gençlerimize hak ettikleri iş imkanlarını oluşturmaktır” dedi.

08.03.2014 14:27

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'un yaşaması rahat ve avantajlı bir şehir olduğunu söyleyerek, "Şimdiki hedefimiz şehirdeki konforu ve refahı artırarak gençlerimize hak ettikleri iş imkanlarını oluşturmaktır" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Hospital Park Grup Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri personel ve yöneticileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Başkan Yılmaz'ın yanı sıra AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Hospital Park Grup Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu da katıldı.

Burada kahvaltıya katılanlara seslenen Başkan Yılmaz, konuşmasının başında bayan personellerin ve tüm hanımların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak tebriklerini iletti. Başkan Yılmaz, yaklaşan seçimlere yönelik çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, "Gece-gündüz koşup, yapacaklarımızı anlatıyoruz. Samsun'un gündemi artık daha fazla yol, daha fazla köprü, hastane, postane v.b. gibi şeyler değil. Bunlar zaten ülkemizin giderek zenginleşmesi ölçeğinde oluyor. Bunlar zaten yapılıyor. Türkiye artık öyle bir noktaya geldi ki Türkiye'nin şehirleri de öyle bir noktaya geldi ki bence şehirlerin imar ve imalatı yani inkişaf etmesi hani bir saati kurarsında saat kurulduğu süre içerisinde bu kurmanın gücü oranında devam eder ya, şehirlerin inkişafı da böyle kuruldu ve devam ediyor. Birisi gelip durdurmadıkça ya da çok kötü bir yönetimle tökezletilmedikçe bu inkişaf eninde sonunda olur" diye konuştu.

Yöneticiler olarak kafa yormaları gereken asıl konunun refahı yükseltmek ve konforu artırmak olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, "Ne yapacağız da daha fazla üreteceğiz, ne yapacağız da daha fazla satacağız, ne yapacağız da her haneye giren para miktarını, geçim miktarını daha fazla artıracağız. Türkiye'nin meselesi artık bu olmalı. Tecrübeli belediye başkanlarının, milletvekillerinin, bakanların, meclis üyelerinin, siyaset yapan herkesin artık bunlara kafa yorması lazım. Yani herkesin artık ekmeğimizin mücadelesini vermesi lazım. Önümüzdeki günlerin beklenen mücadelesi bu olmalı. Samsun'da artık İstanbul'da ne varsa var. Samsun'da yaşamak hatta İstanbul'a göre daha da rahat. Aşağı yukarı aradığınız her şeyi artık Samsun'da buluyorsunuz. Alışveriş merkezleri var, oteller var, turizm tesisleri var, gece ve akşam hayatı var, sosyal hayat var. Şehrin bir ucundan bir ucuna yarım saatte gidiyorsun. Ama olmayan bir şey var. Hayatın temel gereklerinden bir tanesi olan mesleğinizi icra etmek, mesleğinizin ve kapasitenizin, donanımlarınızın size kazandırdığı ölçekte para kazanmanın önünü açacak çevresel mekanizmalar yeterli değil. Bunu kim kuracak. Bu mekanizmaları biz kuracağız. Daha çok çalışarak bunu yapacağız" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yılmaz: 'Hedefimiz Refahı ve Konforu Artırmak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement