Başkan Zeydan, Güven Tazeledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Zeydan, Güven Tazeledi

AK Parti Bitlis Kadın Kolları Başkanı Ferah Diba Zeydan, yeniden başkanlığa getirildi.

28.02.2015 13:23

AK Parti Bitlis Kadın Kolları Başkanı Ferah Diba Zeydan, yeniden başkanlığa getirildi.

İl başkanlığı binasında düzenlenen kongrede konuşan AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, vatandaşın daha güzel ve iyi bir Türkiye'de yaşaması için parti olarak çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade etti.

Kiler, 13 yıl önce sağlık, eğitim ve ulaşımda çok sıkıntı yaşandığını belirterek, şöyle devam etti:

"Hükümet olarak yaptığımız çalışmalarla yaşanan sıkıntıların büyük bir bölümünü çözdük. 13 yılık iktidarımız boyunca çok büyük işler ve yatırımlar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bundan sonra geri kalan sıkıntıları çözeceğiz. Bitlis yaşanılır ve modern bir kent olacak. Bitlis bölgede lider bir il olacak. Burada yeni hastane, eğitim kurumları ve başka yatırımlar yapıyoruz, bu yatırımlarımızda bitince daha güzel bir memleket bizim olacak."

Ülke genelinde kadınların Ak Parti'ye büyük destek verdiğini anlatan Kiler, kadınların desteğinin bundan sonra da devam edeceğine inandığını ifade ederek, kongre hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından tek adayla gidilen seçimde, Ferah Diba Zeydan, 361 delegenin oyunu alarak yeniden AK Parti Bitlis Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.

Kongreye, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay, Adilcevaz İlçe Başkanı Hamdi Tutçu katıldı.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Başkan Zeydan, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement