Basketbol: İşitme Engelliler Türkiye Erkekler Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Basketbol: İşitme Engelliler Türkiye Erkekler Şampiyonası

Afyonkarahisar'da başlayan Basketbol İşitme Engelliler Türkiye Erkekler Şampiyonasının üçüncü gününde 4 karşılaşma oynandı.

05.05.2016 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da başlayan Basketbol İşitme Engelliler Türkiye Erkekler Şampiyonasının üçüncü gününde 4 karşılaşma oynandı.

Afyonkarahisar Atatürk spor salonunda A ve B gruplarında 4 maç oynandı. A Grubu'nda oynanan ilk maçta, Denizli İşitme Engelliler, İstanbul Sessizler İşitme Engelliler'i 74-48 yenerken, grubun diğer maçında Bafra İşitme Engelliler, Kayseri İşitme Engelliler'i, 73-65'lik skorla geçti.

B Grubu'nda oynana maçlarda ise Adıyaman İşitme Engelliler, Bornova İşitme Engelliler'i 74-46 ile geçerken, günün son maçında Eskişehir İşitme Engelliler ile Bursa Yıldırım İşitme Engelliler takımları karşılaştı. Eskişehir İşitme Engelliler maçı 65-46 kazandı.

Şampiyonada grup maçları sona ererken, A Grubu'nda İstanbul Sessizler İşitme Engelliler ile Denizli İşitme Engelliler, B Grubu'nda ise Eskişehir İşitme Engelliler ile Adıyaman İşitme Engelliler takımları yarı finale yükseldi.

Yarı finalde yarın Eskişehir İşitme Engelliler ile Denizli İşitme Engelliler, Adıyaman İşitme Engelliler ile de İstanbul Sessizler İşitme Engelliler takımları karşılaşacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbol: İşitme Engelliler Türkiye Erkekler Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement