Batman Dedaş Çalışanları, İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Batman Dedaş Çalışanları, İftarda Buluştu

Batman Dedaş Çalışanları, İftarda Buluştu

Dicle Elektrik bünyesinde faaliyet gösteren Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) ve Dicle Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (DEPSAŞ) çalışanları, Batman’da düzenlenen şirketin geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

03.07.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Elektrik bünyesinde faaliyet gösteren Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) ve Dicle Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (DEPSAŞ) çalışanları, Batman'da düzenlenen şirketin geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

Dicle EDAŞ İl Müdürü Murat Dursun'un ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine Dicle Enerji Yatırım Anonim Şirketi Enerji Grup Başkanı Ahmet Demir, Yönetim Kurulu üyesi M. Akif Köse, İnsan Kaynakları Direktörü Can Demir, Dicle EDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, Dicle EDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Avni Doğan, İdari İşler Direktörü Haydar Özmen, Dicle EPSAŞ Batman il Müdürü Serhat Öztürk, şirketin Batman birim yöneticileri ve Dicle EDAŞ ile Dicle EPSAŞ'ta çalışan yaklaşık 300 personel katıldı.

İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Dicle Enerji Yatırım Anonim Şirketi Enerji grup Başkanı Ahmet Demir, Diyarbakır, Şırnak ve Mardin'den sonra Batman'da da düzenledikleri iftarda güzel ve samimi bir aile tablosunun oluştuğunu belirterek, "Bu mübarek günde davetimize icabet ettiniz ve iftarınızı bizimle açtınız. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Allah kabul etsin" dedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Batman Dedaş Çalışanları, İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement