Bayburt'a Atanan Kaymakamlar Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Bayburt'a Atanan Kaymakamlar Göreve Başladı

Demirözü Kaymakamı olarak atanan Zihni Yıldızhan ile Aydıntepe Kaymakamlığı görevine atanan eşi Yeliz Yıldızhan, göreve başladı.

02.10.2014 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Şalpazı Kaymakamlığı görevinden Bayburt'un Demirözü Kaymakamlığı görevine atanan Zihni Yıldızhan ile Trabzon'un Tonya Kaymakamlığı görevinden Aydıntepe Kaymakamlığı görevine atanan eşi Yeliz Yıldızhan, göreve başladı.

Zihhi Yıldızhan, Demirözü Kaymakamı olarak göreve başladıktan sonra yaptığı açıklamada, Şalpazarı Kaymakamlığı'nın ardından baba ocağı olan Bayburt'a atanmış olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "İnşallah Allah kendi memleketimiz olan Bayburt'a, Demirözü'ne güzel hizmetler etmeyi nasip eder" dedi.

Bayburt'un iki ilçesi olan şirin bir il olduğunu anlatan Kaymakam Zihni Yıldızhan, "Bu anlamda Aydıntepe Kaymakamı olarak atanan eşimle istişare ederek buradaki güzel örnekleri Aydıntepe'ye, oradaki güzel örnekleri de Demirözü'ne taşımanın güzel olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Kaymakam Yeliz Yıldızhan ise göreve gelir gelmez Bayburtluların misafirperverliği ile karşılaştığını ifade ederek, "Bayburtlular, her halleriyle devlete olan itaat duygularını ve davranışlarını gösteriyor. Bunlar bizim işlerimizi kolaylaştırıyor. Çünkü baktığınızda devlet olarak her projenizde yanınızda olabilecek insanlar var. Size sıkıntı çıkarmayacak sizin işlerinizde size yardımcı olacak, kolaylaştıracak insanlar var" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin her tarafına hizmet etmekten grur duyduğunu anlatan Yıldızhan, "Aydıntepe'de misafirperver insanlarla, devletine bağlı insanlarla güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun" şeklinde konuştu. - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayburt'a Atanan Kaymakamlar Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement