Bayırbucak Türkmenlerine Yardım - Son Dakika
Güncel

Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Tırlardan görüntüler Yardımı gönderenlerden görüntürler Açıklamaların yapılması Duaların yapılması Dualar eşliğinde hareket eden yardım tırlarının görüntüsü Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen kampanyada toplanan yardım malzemelerinin yüklendiği 2 tır, Kırşehir'den uğurlandı.

13.01.2016 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Tırlardan görüntüler

Yardımı gönderenlerden görüntürler

Açıklamaların yapılması

Duaların yapılması

Dualar eşliğinde hareket eden yardım tırlarının görüntüsü Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen kampanyada toplanan yardım malzemelerinin yüklendiği 2 tır, Kırşehir'den uğurlandı.

Lise Caddesi'nde düzenlenen törende Kırşehirli hayırseverler adına konuşan öğretmen İsmail Yağmur, Suriye'deki Bayırbucak Türkmenleri için gıda malzemeleri ve 50 ton un gönderdiklerini söyledi.

Yağmur, Suriye'de yaşanan iç karışıklıklara üzüldüklerini belirterek, "Bizim Suriye, Şam ve Halep ile ne işimiz olur diyenlere sesleniyoruz. Çanakkale Savaşı'nda Türkiye'deki vilayetlerin yanı sıra Şam'dan 6 bin, Halep'ten 4 bin şehit verdik. Nasıl o dönemde böyle bir kader birliği yaptıysak şimdi biz de aynı kader birliği ile onların yanındayız. Onların acıları acımız, ihtiyaçları ihtiyacımızdır" diye konuştu.

Bayırbucak Türkmenleri için kent genelinde yardım kampanyası başlatan Kırşehir Valisi Necati Şentürk'e ve yardım yapan hayırseverlere teşekkür eden Yağmur, yardımların devam edeceğini sözlerine ekledi.

İçinde 50 ton un da bulunan gıda malzemelerinin yüklendiği 2 tır, dualar eşliğinde yola çıktı.

Bayırbucak Türkmenlerine Yardım
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bayırbucak Türkmenlerine Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement