BBP Lideri Destici: MHP'yle Birleşme Söz Konusu Bile Olamaz - Son Dakika
Politika

BBP Lideri Destici: MHP'yle Birleşme Söz Konusu Bile Olamaz

BBP Lideri Destici: MHP\'yle Birleşme Söz Konusu Bile Olamaz

MHP adayı Sinan Oğan'ın birleşme iddialarını yalanlayan Destici, "Ne Oğan ile ne de diğer başkanlarla görüşmemiz söz konusu değildir. Bırakın birleşmeyi görüşmemiz bile mümkün değildir" dedi.

21.04.2016 16:54  Güncelleme: 21:31

Büyük Birlik Partisi genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, doğudaki şehitleri anmasının ardından gündem de yaşanan olayları sert bir dil ile eleştirdi. Destici, Milliyetçi Hareket Partisi adayı Sinan Oğan'ın birleşme iddialarını da yalanladı; "Ne Sinan Oğan ile ne de diğer başkanlarla görüşmemiz söz konusu değildir. Bırakın birleşmeyi görüşmemiz bile mümkün değildir" dedi.

"MHP İLE BİRLEŞME SÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ"

Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Sinan Oğan'ın birleşme iddialarını yalanlayan Destici, "Ne Sinan Oğan ile ne de diğer başkanlarla görüşmemiz söz konusu değildir. Bırakın birleşmeyi görüşmemiz bile mümkün değildir.

"MHP'NİN KONGRE SÜRECİ KENDİ İÇ İŞLERİDİR"

MHP'nin kongre süreci kendi iç işleridir dolayısıyla böyle bir konu mümkün olmaz olamaz" dedi.

"BU ŞAHSI BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRAN VAKFIN YARGILANMASI GEREK"

Karaman'da yaşanan çocuk tacizlerini sert bir dil ile eleştiren Destici,"Bu olayın davasının sonucunu ve işleyişini doğru bulmuyorum. Bu davada sadece bir kişiyi yargılayarak davanın doğru bir yargı şekli olamaz. Bu şahsı bünyesinde çalıştıran vakfın ve orada bu olaya göz yuman herkesin yargılanması gerekiyor.

"BİZİM AHLAKLI BİR TOPLUMA İHTİYACIMIZ VAR"

Adı öğretmen olan bir sapığın üzerine bu suçu yükleyerek bu iş kapatılamaz. Bizim ahlaklı bir topluma ihtiyacımız var, bizim için maneviyat maddiyattan öndedir ancak şu an Türkiye yönetiminde olanlar maddiyatı öne koymuş ve bu olaylara maddi yönden bakarak göz yummaktadır" dedi.

"BU İNSANLAR SUÇSUZSA NEDEN BU KADAR YIL YATTILAR?"

Destici," Ergenekon diyerek Yargıtay'ı ve bütün halkı meşgul ederek gündemi kapattıklarını ve asıl olayların göz ardı edilmesini sağladıklar.Suçsuzların suçlu, suçluların ise suçsuz ilan edildiği bir yargı sistemi olur mu? Eğer bu insanlar suçsuzsa neden bu kadar yıl yattılar?" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika BBP Lideri Destici: MHP'yle Birleşme Söz Konusu Bile Olamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TUTORUTTO: Sevgilli destici Muhsin Beyin ne karekteride nede misyonu size sirayet etmemiş.herzaman yanlış kulvarda ve yanlış çıkışlarla Daha evel ümit olarak görülen Muhsin beyin beşeri ve siyasi birikimlerini yok ederek gerek oy baında gereksede bakış açısından o güzel partiyi tarihin derinliklerine gömdünüz.bilmem sizde farkındamısınız.Neyse ya banane 0 0 Yanıtla
  • Alm: Az olsun senin olsun destici devam bbp ye ,kopru acildi bu UCUK FİYATTA NE 35 DOLAR FİYAT BU NE YANİ millet zamandan kazanacak diye 120 tlye karsiya gecicek 0 0 Yanıtla

Advertisement