Bbp, Yazıcıoğlu Davasının İlerlememesinden Yakındı - Son Dakika
Yerel

Bbp, Yazıcıoğlu Davasının İlerlememesinden Yakındı

Bbp, Yazıcıoğlu Davasının İlerlememesinden Yakındı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Başkan Yardımcısı İlvan Kozulu, Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının üzerinden 5 yıl 3 ay geçtiğini hatırlatarak, “Olayın üzerinden bu kadar uzun zaman geçmiş olması ve birçok şüphe olmasına rağmen ne yazık ki dava ilerlemiyor” dedi.

27.06.2014 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Başkan Yardımcısı İlvan Kozulu, Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının üzerinden 5 yıl 3 ay geçtiğini hatırlatarak, "Olayın üzerinden bu kadar uzun zaman geçmiş olması ve birçok şüphe olmasına rağmen ne yazık ki dava ilerlemiyor" dedi.

Kozulu, 30 Haziran 2014 pazartesi günü Kahramanmaraş Adliyesi'nde duruşma yapılacağını ifade etti. Kozulu, "BBP tüm teşkilatları ile Kahramanmaraş'ta olacaktır ve 5 yıldır olduğu gibi yine yılmadan usanmadan davayı takip edecektir. Ülke gündeminden bilerek uzak tutulan bu sürecin bizler gibi sizler tarafından, kıymetli halkımız tarafından da öncelikle takip edilmesini rica ediyoruz" diye konuştu.

BBP Eskişehir Teşkilatı'nın yeniden yapılanma sürecinin devam ettiğini vurgulayan Kozulu, 29 Haziran 2014 Pazar günü saat 13.00'te Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salonu'nda Tepebaşı İlçe 3. Olağan Genel Kurulu'nun yapılacağını da sözlerine ekledi. Kozulu ayrıca, İslam aleminin Ramazan-ı Şerif ayının hayırlara vesile olmasını diledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bbp, Yazıcıoğlu Davasının İlerlememesinden Yakındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement