Belçikalı Gazeteci ve Esab, Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Belçikalı Gazeteci ve Esab, Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti'ni Ziyaret Etti

Belçikalı Gazeteci ve Esab, Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti\'ni Ziyaret Etti

Belçika-Brüksel'de Türkçe yayınlanmakta olan ''İkdam Haber'' gazetesinin sahibi Acar Yavuz ve Eskişehir-Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) Başkanı yazar Ahmet Urfalı ve yönetim kurulu, Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca'yı makamında ziyaret etti.

05.06.2014 19:44

Belçika- Brüksel'de Türkçe yayınlanmakta olan "İkdam Haber" gazetesinin sahibi Acar Yavuz ve Eskişehir- Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) Başkanı yazar Ahmet Urfalı ve yönetim kurulu, Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette karşılıklı bilgi alışverişi şeklinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca, "Belçikalı gazeteci Acar Yavuz'un ve ESAB'ın Eskişehir Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etmesinden son derce memnunluk duyduk. Belçika-Eskişehir arasında ilişkilerimizi daha sık geliştireceğiz. Acar Yavuz beye başarılarının devamı diliyorum" dedi.

Belçika-Brüksel'de Türkçe yayınlanmakta olan "İkdam haber" gazetesinin sahibi Acar Yavuz da, "Eskişehir'de bulunan Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti ve ESAB'ın şahsıma gösterdikleri teveccühe teşekkür ederim. Belçika'da sarı basın kartı sahibi olan gazeteciyim. İnşallah bundan sonra gazetemiz de Eskişehir haberlerine daha geniş yer ayıracağız"diyerek memnuniyetini belirtti.

ESAB Başkanı yazar Ahmet Urfalı ise ziyaretle ilgili şunları söyledi:

" Türkiye'ye bir dizi röportaj için, Belçika'dan Türkiye'ye gelen Belçikalı gazeteci Acar Yavuz ile birlikte Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca'yı ziyaret ettik. Ziyaretimiz çok olumlu geçti. Eskişehir-Belçika arasında sosyal, kültürel etkinliklerimizi daha sıklaştıracağız." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belçikalı Gazeteci ve Esab, Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement