Beratcan'ın Katil Zanlısının Ağabeyi Konuştu: İki Akrep Birbirini Soktu - Son Dakika
Güncel

Beratcan'ın Katil Zanlısının Ağabeyi Konuştu: İki Akrep Birbirini Soktu

Beratcan'ın katil zanlısı Ersin Kaşıkçı'nın ağabeyi canlı yayında konuştu: Annesini uyardım. 'Sen de evlisin, o da evli' dedim ama ne oldu, iki akrep birbirini soktu." dedi.

29.03.2016 15:16  Güncelleme: 16:59

Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra öldürüldüğü anlaşılan 10 yaşındaki Beratcan'ın katil zanlısı Ersin Kaşıkçı'nın ağabeyi Müge Anlı'nın programına bağlandı. Kendi evlerinin taşlandığını söyledi, "Kardeşim kıymetli değil benim. Kardeşim için ben ağlamıyorum. Ben çektiğimiz rezilliğe, evimizin taşlanmasına ve o mahallede rezil olmamıza ağlıyorum. İki akrep birbirini soktu" dedi.

AĞABEY AĞLAYARAK KONUŞTU

Beratcan'ın katil zanlısı Ersin Kaşıkçı'nın ağabeyi "Rahmetli çocuğu ben hiç görmedim. Tanımıyorum da. Annesini bir kere gördüm. İki üç sene önce. Annesini uyardım. Sen de evlisin o da evli ama ne o anladı ne de diğeri. O kadın bu yuvayı yıktı. Şimdi, ne oldu iki akrep birbirini soktu." dedi. Ağabey, konuşurken zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

"BEN KARDEŞİME AĞLAMIYORUM"

Ağabey sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çocuğun ne günahı vardı. Masum paktı…Kardeşim kıymetli değil benim. Kardeşim için ben ağlamıyorum. Ben çektiğimiz rezilliğe evimizin taşlanmasına ve o mahallede rezil olmamıza ağlıyorum. Başka bir şeye ağlamıyorum. Dün gece 12 civarları beş altı kişilik grup... Ne camı kaldı annemin ne çerçevesi. Yaşlı bir kadın, ameliyatlı kendisi.


(Beratcan'ın annesi, oğlunun katili ile birlikte.)

"BANA YEMİN ETTİ"

Üç tane çocuğu vardı ağabeyimin. İki tanesi de kız çocuğu… Eski hanımı da perişan oldu. Beratcan kaybolduğunda kardeşimden hiç şüphelenmedim. Polisler sorguya aldıktan sonra sordum ona. Çok rahattı. Bana yemin etti, "İlişkim yok ben bu kadını bıraktım" dedi. 11 yıldır servis şoförü. 11 yıldır öğrenci ve personel çekiyor. Hepimiz şoktayız.

"İÇERİDEN ÇIKARMASINLAR"

Annem yaşlı ameliyatlı kadın. Dün annemi zor kurtardım. Öyle insanları içeriden çıkarmasınlar, salmasınlar… Çıkarmasınlar. Biz çevremize rezil olduk. Kimsenin yüzüne bakamaz olduk"



Beratcan\'ın Katil Zanlısının Ağabeyi Konuştu: İki Akrep Birbirini Soktu

Son Dakika Güncel Beratcan'ın Katil Zanlısının Ağabeyi Konuştu: İki Akrep Birbirini Soktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • ozan: boyle kadınları asmak lazım hic teredutsuz direk asacan 43 5 Yanıtla
    leylim: erkeğe ceza yokmu yoksa ödülmü vereceksiniz 0 0
  • ZEYNEP: Beyler eşlerinize, sevdiklerinize sahip çıkın dikkat edin.Kadınlara ne oldu böyle? Hiç ummadığım tipler eşlerini aldatıyor.Yazık oldu masum yavruya.ALLAH bizlere, çocuklarımıza ahlaklı, edepli eşler nasip etsin inşallah.Şeytana uydurmasın.... 44 1 Yanıtla
  • fikret : onu bana verin hayvan gibi boğazlıyım 26 5 Yanıtla
  • 6363: şeriatsız daha çok kız ve erkegin canı yanacak devam edin gerizekalı gibi yaşamaya 21 6 Yanıtla
  • AhmetMiraç: Allah ikisinide kahretsin inşallah 24 1 Yanıtla
  • durmuş ali: diyecek laf bulamıyorum şeytana uydu diyecegim kendisi şeytan olmasa magsum yavruya kıyar mıydı 19 1 Yanıtla
  • tatar: sende aynıı şerefsizzzz sinn evli kadınla ilişkisini biliyordun madem çakall abiliğini yapamamışsın 9 10 Yanıtla
  • CHP,Li: arkadaslar herkese küstüm,bana soru moru sormayin,hökümet istifa etsin.. 11 8 Yanıtla
  • kısas: şerrii hükmü nedir şeriatın kestiği parmak acımaz 18 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement