Berko İlaç'tan Beş Okula Tablet Bilgisayar Yardımı - Son Dakika
Güncel

Berko İlaç'tan Beş Okula Tablet Bilgisayar Yardımı

Berko İlaç\'tan Beş Okula Tablet Bilgisayar Yardımı

Berko İlaç, Kardeş Okullar projesi kapsamında Manisa, Tokat, Bingöl, Batman ve Van'da bulunan 5 okula tablet yardımında bulundu.

07.04.2015 13:59  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Berko İlaç, sosyal sorumluluk konusuna verdiği önemden yola çıkarak Kardeş Okullar projesi kapsamında 5 okula tablet yardımında bulundu.

Kardeş Okullar projesi kapsamında Manisa, Tokat, Bingöl, Batman ve Van'da bulunan 5 okula toplam 150 tablet yardımında bulunan Berko İlaç, öğrencilerin bilgiye erişimleri ve kendilerini geliştirmeleri adına önemli katkı sağladı. Tabletler, Berko İlaç Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim Direktörü Eylem Beran başta olmak üzere bölge müdürleri ve Berko İlaç çalışanları tarafından okullara gidilerek teslim edildi. Berko İlaç yöneticileri ve çalışanları, destek olunan okullar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Tokat İbn-i Kemal İlköğretim Okulu'ndaki törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürsoy Kızılgül de katıldı. Bingöl 28 Ağustos İlköğretim Okulu'nun gerçekleştirdiği törene ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Aktaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kamuran Uğur ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zülfü Çalışkan katıldı.

Van Kilimli Ortaokulu öğretmenleri, Kardeş Okullar projesi kapsamında daha önce de kurum ve kuruluşlardan destek aldıklarını, ancak olumsuz ulaşım ve hava koşulları nedeniyle gelen yardımları ilçeden teslim aldıklarını; ilk defa Berko İlaç tarafından köye kadar yardımın ulaştırıldığını ve okullarına ziyaret aldıklarını, yapılan desteğin ve ziyaretin kendileri için çok anlamlı olduğunu belirtti.

Batman Aksu İlkokulu öğretmeni Bahar Burcu Yatkın ise proje ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi, "Öğrencilerimizin çoğu, teknolojiyi kullanma ve bilgiye ulaşma konusunda, diğer okullardaki arkadaşlarından geride. Okulumuzun ders materyalleri kısıtlı olduğundan ders kitapları dışında araştırma yapabilecekleri kaynakları çok az. Her öğrenciye ait tabletlerle teknoloji okur-yazarlığında ilerlemek ve bilgiye ulaşmak artık daha kolay olacak. Bu güzel projede emeği geçen herkese şahsım ve öğrencilerim adına çok teşekkür ederim."

Manisa Hacıbektaşlı İlköğretim Okulu'nda gerçekleşen törene katılan Berko İlaç Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim Direktörü Eylem Beran ise, "Okul bahçesine girdiğimizde tüm öğrencilerin ve öğretmenlerin hazırlanmış olarak bizi beklemekte olduklarını gördük. Bizleri çok büyük bir coşkuyla ve çiçekle karşıladılar. Teşekkür belgesiyle onurlandırıldık. Çocukların gözlerindeki ışıltıya ve mutluluğa tanık olmak büyük bir keyifti. Berko'lu olmanın ve böyle güzel bir projede yer almanın gururunu yaşadık" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Berko İlaç'tan Beş Okula Tablet Bilgisayar Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement