Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'dan Teşekkür Mesajı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'dan Teşekkür Mesajı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman\'dan Teşekkür Mesajı

beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 110.kuruluş yıl dönümü sevinçlerini paylaşan tüm Beşiktaşlılara, siyasilere ve spor kamuoyuna yayımladığı mesajla teşekkür etti."Beşiktaşımız'ın 110.kuruluş yılını kutladığı bu anlamlı günlerde camiamızı,"...

20.03.2013 21:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

-

beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 110. kuruluş yıl dönümü sevinçlerini paylaşan tüm Beşiktaşlılara, siyasilere ve spor kamuoyuna yayımladığı mesajla teşekkür etti.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan Fikret Orman'ın açıklamaları şöyle;

"Beşiktaşımız'ın 110. kuruluş yılını kutladığı bu anlamlı günlerde camiamızı, taraftarlarımızı ve dostlarımızı yanımızda görmekten büyük bir mutluluk duymaktayım. BJK İnönü Stadı'ndaki kutlamalarda bizlerle birlikte olan Onursal Başkanımız Sayın Süleyman Seba'ya özellikle gösterdiği yakınlık için teşekkür ederim.

Kutlama mesajı gönderen Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül ve Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, devletimizin tüm kurum ve kuruluşlarına, siyasi hayatımızın değerli isimlerine, TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören'e, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal'a, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım'a, bizleri onurlandıran tüm spor kulübü yöneticilerine ve değerli spor medyamızın temsilcilerine teşekkürlerimi sunarım.

BJK İnönü Stadı'ndaki kutlamalara katılan tüm taraftarlarımıza, camiamıza, Divan Kurulu Başkanımız Sayın Yalçın Karadeniz ve Divan Kurulu üyelerimize, derneklerimize, tüm branşlardaki sporcularımıza, büyük emek sergileyen personelimize, bizleri onurlandıran sanatçılarımız; Ajda Pekkan, Gökhan Tepe, Gökçe, Hakan Altun, Birol Can ile programın sunuculuğunu üstlenen Haldun Boysan'a ve etkinliklerde emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim.

Kutlamalar sebebiyle rahatsızlık verdiğimiz Beşiktaş semtindeki tüm vatandaşlarımızdan özür diler; kulübümüze desteğini her zaman sergileyen Beşiktaş Belediye Başkanı Sayın İsmail Ünal'a ve Beşiktaş Kaymakamı Sayın Sadettin Yücel'e özellikle teşekkürlerimi iletirim.

Ana Sponsorumuz Ülker'e; hem sponsorumuz hem iş ortağımız AVEA'ya, ayrıca destek veren tüm sponsorlarımıza ve tedarikçilerimize bir kez daha teşekkürlerimi sunarım.

Nice 110 yıllara..." - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'dan Teşekkür Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement