Beta Kapı 2015'E Hızlı Girdi - Son Dakika
Güncel

Beta Kapı 2015'E Hızlı Girdi

Ege Bölgesi'nde otomatik kapı ve geçiş sistemleri sektörünün öncü firması Beta Kapı, 2015 yılında da yeni yatırımlar, üretim ve ihracattaki artışla büyüme hedeflerinde çıtayı yüksek tutuyor.

09.01.2015 14:11

Tamamen kendi üretimleri olan Türkiye'nin yüzde yüz yerli ilk fotoselli cam kapısı "Betkap" ın sektörde büyük ilgi gördüğünü belirten Beta Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kızıltan, "Yerlileştirme hamlelerimiz ve Ar-Ge çalışmalarımızla da sektörde öncü konumdayız. Fotoselli yaya geçiş kapılarını tamamen yerli malzeme kullanarak üreten Türkiye'nin tek firması olmanın ve ülke ekonomisine katma değer sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Yüzde yüz yerli fotoselli cam kapı üretimimiz Betkap için yurt içi ve dışında bayilikler vererek hem endüstriyel hem de evsel alandaki kapı otomasyonları konusunda sektördeki etkinliğimizi bu yıl içerisinde daha da artırmayı hedefliyoruz" dedi. Betkap sayesinde bugüne dek yabancıların elinde olan sektörde özellikle de kalitesiz Çin mallarından kaynaklanan olumsuzlukların önüne geçtiklerini ifade eden Kızıltan, "Avrupa kalitesinin üzerindeki ürünlerimizi Avrupa ve Çin mallarının arasında bir fiyatta konumlandırdık. Amacımız sektördeki diğer kalemlerde de yerlileştirme hamlemizi sürdürmek ve ülkemizin bu alandaki döviz kaybını minumuma indirmek" dedi.

"Birçok dev kuruluşun kapı ve geçiş sistemlerinde bizim imzamız var"

Buca- Gediz ve İnciraltı Eshot tesislerinde bulunan otobüs garajlarına 96 adet "Sectional tip Garaj Kapısı" yapılması işi ile ilgili ülke çapında açılan ihaleyi kazanarak böylesine büyük çaplı bir çalışmayı başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Kızıltan, "Otomatik Kapı Sektörünün en köklü ve duayen firması olarak ülke çapında bir başarıya imza attık. 32 yıldır bu sektördeyiz. Ürettiğimiz ve bayisi olduğumuz ürünlerle otomatik kapı ve geçiş sistemlerinin endüstriyel ayağında Ege Bölgesi'nde en geniş pazar payına sahibiz. Azerbaycan, Kıbrıs, Irak ve Romanya gibi birçok ülkede de Türk müteahhitlerin çözüm ortağı olarak hizmet veriyoruz. Endüstriyel sarmal kapılar, PVC hızlı kapılar, Sectional kapılar, yangın kapıları başta olmak üzere geniş ürün yelpazemizle konutlara yönelik sistemlerimizde olduğu gibi endüstriyel alanda da fark yaratıyoruz. Ege Bölgesi'nde yer alan birçok dev kuruluşun kapı ve geçiş sistemlerinde bizim imzamız var" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beta Kapı 2015'E Hızlı Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement