Beyşehir'in Toplu Ulaşımına Büyükşehir Desteği - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'in Toplu Ulaşımına Büyükşehir Desteği

Beyşehir\'in Toplu Ulaşımına Büyükşehir Desteği

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Beyşehir ilçesine gönderilen toplu ulaşımda kullanılacak yolcu otobüsleri hizmet vermeye başladı.

20.10.2015 12:46

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Beyşehir ilçesine gönderilen toplu ulaşımda kullanılacak yolcu otobüsleri hizmet vermeye başladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, otobüslerin tanıtım programında yaptığı açıklamada, Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı tarafından bölgeye tahsis edilen 2 ayrı toplu ulaşım aracının hizmet vermeye başladığını belirterek, "Geçtiğimiz günlerde Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın ev sahipliğinde Konya'da yapılan ve tüm mahalle muhtarlarının çağrıldığı toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek muhtarlarımıza çeşitli müjdeler vermişti. Verilen o müjdeler arasında ilçelere toplu ulaşım noktasında destek vermek amacıyla verilen 25 yolcu otobüsü de vardı. Bu toplantının sonrasında bölgemize tahsis edilen 2 toplu ulaşım otobüsümüz ilçemize geldi. Bunlardan birisi Derebucak Mahallemize bağlı olan Gencek Mahallesi ile Beyşehir arasındaki ulaşıma destek verecek. Diğer otobüsümüz ise Beyşehir'de muhtemelen Bayavşar bölgesinden ilçe merkezine yolcu taşıma noktasında hizmet verecek. Büyükşehirimizin ilçelerimize vermiş olduğu bu destekten ötürü öncelikle Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Beyşehir çok geniş bir coğrafyaya sahip olduğu için ulaşım noktasında bazı sıkıntılar yaşıyorduk. Bu sıkıntıları gören Konya Büyükşehir Belediyemiz, Beyşehir ilçemize ilave olarak otobüs takviyesinde bulunmuş oldu. İlçelerimize verilen bu destek ve takviyelerle ulaşım noktasında olduğu gibi KOSKİ ve Fen İşleri bünyesinde de problemler her geçen gün azalıyor. Beyşehir Belediyesi olarak, teşkilatımız, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemizle birlikte ağabey kardeş çerçevesinde ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz."dedi.

Toplu ulaşım araçlarının tanıtım programına AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile bazı teşkilat mensupları da katıldı. Programın sonunda Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen toplu ulaşım araçlarına binen Belediye Başkanı Murat Özaltun ve beraberindekiler şehir merkezinde araçların tanıtım turuna katıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi daha önce de halen Gökçimen Mahallesi'nde kullanılan ve Beyşehir kent merkezine toplu ulaşımda değerlendirilen bir toplu ulaşım aracı göndermişti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'in Toplu Ulaşımına Büyükşehir Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement