Biga Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Biga Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Genel Kurulu

Biga Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin genel kurulu yapıldı.

22.02.2015 15:49

Biga Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin genel kurulu yapıldı.

Bir düğün salonundaki genel kurulda divan başkanlığını Balıkesir Esnaf Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Erol Ayvaz yaptı.

Yönetim kurulu faaliyet raporu, bilanço, gelir ve gider cetveli, risk fonu bilançosu, denetleme kurulu raporlarının okunmasının ardından, bunlar ibra edildi.

Biga Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sokullu, esnaf ve sanatkarların toplumun tamamına yönelik üretim yaparak refahın tabana yayılmasında, istihdam yaratılması noktasında önemli katkı sağladığını söyledi.

Kooperatif olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yaşam savaşı veren, gelecek için umutlarını asla kaybetmeyen esnaf ve sanatkarın yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Sokullu, şunları kaydetti:

"2014 yılında ortaklarımıza 19 milyon lira kredi kullandırdık. Şahıs kredi limiti 150 bin lira. Ayrıca, ipoteksiz kefilli kredi miktarımız 10 bin lira. Bunun da uygulaması devam ediyor. 2014 yılı net karımız 86 bin 815 liradır. Kooperatifimize 63 yeni ortak girişi yapılmıştır. 188 ortağımız ise çeşitli sebeplerden dolayı ayrılmıştır. Toplam ortak sayımız 692'dir."

Toplantıya, CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerinin başkanları ve üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Biga Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement