Bigadiç İsmail Avcu ile Bütünleşti - Son Dakika
Güncel

Bigadiç İsmail Avcu ile Bütünleşti

Bigadiç İsmail Avcu ile Bütünleşti

Bigadiç'de yapılan yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilen AK Parti'li İsmail Avcu, mazbatasını ve Belediye Başkanlığı görevini yapılan tören ile devraldı.

07.04.2014 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bigadiç'de yapılan yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilen AK Parti'li İsmail Avcu, mazbatasını ve Belediye Başkanlığı görevini yapılan tören ile devraldı. Beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Neşet Akbıyık, yeni seçilen Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ve kalabalık bir partili grupla İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına giderek mazbatasını ,İlçe Seçim Müdürü Mehtap Alçiçek'ten alan İsmail Avcu, daha sonra Bigadiç merkez yeşilli camisinde partililerinde katılımıyla Cuma namazı kılındıktan sonra, Bigadiç Belediyesi önünde tören düzenlendi. Bigadiç tarihinde ilk defa bu kadar yoğun katılımın olduğu, Yaklaşık yedibin kişinin katıldığı bir tören gerçekleşti. Kurban kesimi ve duaların ardından bir konuşma gerçekleştiren Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu "Bizler siyasi gömleğimizi Belediye başkanı olarak çıkarttık. Bizlere oy veren vermeyen, hangi partili olursa olsun hepsinin görüşlerine açığız Artık siyasi gömleği çıkarttık. Sırtımıza devlet ve millet gömleğini giydik. Halkımızın ne ihtiyacı varsa onlara bakacağız. Partimin değil Bigadiç Halkımın Belediye başkanı olmaya gayret edeceğim. Hiçbir ayrım hiçbir zaman olmayacak. Huzur ve sosyal şehir arzu ediyorum. İşi ve ekmeği olan güvene dayalı ,çok iyi bir Bigadiç oluşturmayı planlıyoruz.

İnşallah Allah'ım bu idealimizi bu güzel duygularımızı gerçekleştirme fırsatını bizlere verir. Balıkesir için seviniyoruz, Büyük Şehir Belediye Başkanlığını kıymetli büyümüz Ahmet Edip Uğur ağabeyimiz kazandı. Ahmet Edip Uğur ağabeyimizi yıllardan beri tanıyoruz. Kendisini Balıkesir'e adamış Balıkesir sevdalısı, millet sevdalısı, güvenilir, güler yüzlü, hayırsever ve Balıkesir için hizmet anlamında çok büyük hizmetler yapacağına yürekten inanıyoruz. Seçimlerin ilçemize ve Ülkemize hayırlı getirmesini diliyorum. Her hanenin evladı kardeşi olacağım. Çocuğunuzla çocuğunuz olacağım yaşlılarınızla yaşlı olacağım. Hanelerinize bir başkanınız geldi.İyi günlerinizde zor günlerinizde beraber olacağım inşallah.Hanelerinizden bir kapı daha açın bir misafiriniz geldi.

Her zaman sizlerle beraber olan gönlü açık,ruhu açık, kalbi açık sizlerin bir kardeşi geldi.Ülkemizin menfaati milletimizin menfaati için ,sonuna kadar çalışacağıma söz veriyorum.Ülkemizin birliği için ülkemizin huzuru için büyük Türkiye .inşası için bu kardeşiniz sonuna kadar çalışacak.Büyük Balıkesir için yaşanabilir bir Balıkesir için ekibimle beraber gece gündüz hizmetinizde olacağım bunun sözünü veriyorum.Güzel Bigadiçimizi bir huzur şehri yapacağız. Aşı olan işi olan Bigadiçliyim demekten gurur duyan ,yaşanabilir bir şehir getireceğiz inşallah.Kapım güzel insanlarımı arkasını kadar açık olacak. Artık iş zamanı geldi var gücümle,ilçemin refahı için ,ilçemin kalkınması için,güzel ilçemin marka şehir olması için elimden gelen var gücümle çalışacağım.Bigadiçli hemşerilerim dualarını üzerimizden eksik etmesinler onların duasına her zaman ihtiyacımız var.''dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bigadiç İsmail Avcu ile Bütünleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement