Bilal Erdoğan, Şehit Polis Cennet Yiğit Adına Yapılan Parkın Açılışına Katıldı (2) - Son Dakika
Güncel

Bilal Erdoğan, Şehit Polis Cennet Yiğit Adına Yapılan Parkın Açılışına Katıldı (2)

Bilal Erdoğan, Şehit Polis Cennet Yiğit Adına Yapılan Parkın Açılışına Katıldı (2)

ERDOĞAN: ÜLKEMİZİ BU KAHPELERE KAPTIRMAYACAĞIZŞehit Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit Parkı'nın açılışında konuşan şehit babası Yahya Yiğit, yaşadığı duyguları kelimelerle tarif etmenin mümkün olmadığını belirterek, "Kızım, Allah'ın şehadetine ulaştığı için binlerce kez şükrediyorum.

30.09.2016 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ERDOĞAN: ÜLKEMİZİ BU KAHPELERE KAPTIRMAYACAĞIZ

Şehit Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit Parkı'nın açılışında konuşan şehit babası Yahya Yiğit, yaşadığı duyguları kelimelerle tarif etmenin mümkün olmadığını belirterek, "Kızım, Allah'ın şehadetine ulaştığı için binlerce kez şükrediyorum. Bir değil, binlerce Cennetim olsa, bu vatana hepsini feda ederdim. Çünkü eğer bu hainler emellerine ulaşacak olsalardı, evlatlarımız vatan haini, bizler de vatan hainlerinin babaları olacaktık. Onun için Allah'a binlerce kez şükrediyorum" diye konuştu.

Ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ise "Bu kahpelere ülkemizi kaptırmayacağız" dedi. Bilal Erdoğan, şöyle konuştu:

"Buraya sadece bir park açılışı için değil, şehidimizin evini ziyaret ettiğimizde söz verdiğimiz için, şehidimizin geçmisine duyduğumuz saygıdan dolayı geldik. Adı Cennet o da yiğit. O şimdi cennet bahçelerinde. Şehitlerimizin yolunda gidebilirsek, onlara layık olmak üzere gidebilirsek. Ne demişti annesine şehidimiz; Ankara'ya son gidişinde 'Pamuk anneciğim sen merak etme ben şehit olacağım hepinizi kurtaracağım' dedi. O sözünü tuttu. Hepiniz bu sabrınızla inşallah cennetle ödüllendirilirsiniz ve cennette Peygamberimizin sancağı altında buluşursunuz. Allah vere biz de orada olalım."

Erdoğan, 15 Temmuz'un bu milletin bağımsızlık mücedelesinin son ve büyük dönüm noktası olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Yüz yıl once bu topraklar üzerinde planlar yapanlar gemileriyle toplarıyla ülkemizi kuşattılarsa, şimdi de ellerinde en büyük silahlı kullandılar. Artık savaşlar sinsice yapılıyor. Medya ve teknoloji üzerinden yapılıyor. Irak ve Suriye'deki meseleler mi sanıyorsnuz? Bu durumlar kendileriyle ilgili değil, güç dengeleriyle ilgili. Üç yıldır yaşadığımız sıkıntılar sadece bizim dinamiklerimizle ilgili değil maalesef. Bu ülke bundan önce nasıl ki dünyada adaletin savunucusu olmuşsa, zülme karşı olmuşsa gelecekte de bunu yapmaya aday diye bunu yapacak birikimi, halkın da bunu yapacak imanı var ki bu adamlar, bu egemenler, herkes onları biliyor, düzenleri bozulmasın diye Türkiye üzerinde bu oyunları oynadılar. Onlar saldıracak millet yılmayacak. 'Bağımsızlık için tankların önüne bile çıkarız anlayışı işte bu topraklarda milletin bağımsızlığını huzur ve refahının müjdecisidir. İnançla gayretle geleceğimizi kurabilirsek geleceğimiz çok adaletli ve aydınlık olacak. Bu milletin ve ümmetin geleceği aydınlık olacak. Bu kahpelere ülkemizi kaptırmayacağız. Cumhurbaşkanımızı bu yıl BM toplantısına katılamaz sandılar. Ama, gördünüz katıldı ve 'Dünya beşten büyük' dedi. Yüzlerine haykırdı. Bunu başka söyleyen lider var mı? Cumhurbaşkanımızın arkasında duracağız."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bilal Erdoğan, Şehit Polis Cennet Yiğit Adına Yapılan Parkın Açılışına Katıldı (2) - Son Dakika


Advertisement