Bilecik'te Asayiş Uygulaması - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te Asayiş Uygulaması

Bilecik\'te Asayiş Uygulaması

Haklarında yakalama ve arama kararı bulunan 79 kişi gözaltına alındı.

12.08.2014 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde yapılan asayiş uygulamasında, kimlik sorgusu gerçekleştirilen bin 892 kişiden, haklarında yakalama ve arama kararı bulunanların 79'ü gözaltına alındı.

Bilecik Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şubesi ekiplerince bin 892 kişiye yapılan kimlik sorgusunda, Bilecik ile başka illerde haklarında yakalama ve arama kararı bulunan 79 kişi gözaltına alındı ve 50 lira, 400 adet sahte etiket, 9 kilogram kaşar, sahte bilezik, ağaç pano çerçevesi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesince de sahte 200 lira ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesince yapılan çalışmalarda, 26 gram kubar esrar, 19 gram esrar, 38 adet uyuşturucu hap, 16 gram bonzai maddesi, 5 adet sahte 200 lira ve 1 adet 200 Avro ile bin 760 kilogram kaçak madeni bulundu.

Asayiş ekiplerince, merkez Bahçelievler Mahallesi'nde üç av köpeğinin çalınmasıyla ilgili olarak yapılan araştırmada E.B. (57) yakalandı ve savcılıkça tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İsmetpaşa Mahallesi'nde evden hırsızlık olayına karışan 3 bayan yakalanarak, tutuklandı. Hürriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bir marketten hırsızlık olayla ilgili yapılan çalışma sonucu yakalanan yaşı küçük S.T. (16), V. S. (16), Ö.K. (17) tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İş yeri ve araç denetimleri

Asayiş Şube ve Çocuk Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce iki oyun salonu, 7 içkili restoran, 12 kıraathane, 6 kafe, 30 metruk bina ve 5 internet kafe, Bozüyük Emniyet Müdürlüğünce 9 kıraathane, 3 içkili restoran, 2 kafe, 4 internet kafe ve bir oyun salonu, Osmaneli Emniyet Müdürlüğünce 12 kıraathane, bir şehir hamamı, 12 çay salonu, 5 internet kafe ve 1 içkili iş yeri, Pazaryeri Emniyet Amirliğince 12 kıraathane, iki internet kafe, Söğüt Emniyet Müdürlüğünce 4 kıraathane ve 3 internet kafe, Gölpazarı Emniyet Amirliğince 7 umuma açık iş yeri, İnhisar Emniyet Amirliğince 4 kıraathane, iki içkili restoran, bir internet kafe ve iki tekel bayisi denetlendi. Denetimlerde, 5 dernek lokaline ve iki birahaneye tutanak tutulmuştur.

"Emre aykırı davranış, sarhoşluk, gürültü, tütün mamulleri tüketilmesi ve dilencilik" suçlarından 16 kişiye 3 bin 492 lira para cezası uygulandı.

Trafik denetimlerinde ise alkollü araç kullanan 11, hız ihlali yapan 2 bin 2886, emniyet kemeri takmayan 5, kırmızı ışık ihlali yapan 41, kasksız motosiklet kullanan 12, park yasağı bulunan alanlara aracını park eden 248, aracının muayenesini yaptırmayan 225, taşıma sınırı üzerinde yolcu taşıyan 16, yük taşıma sınırı üzerinde yük taşıyan 4, diğer trafik kurallarını ihlal eden 600 sürücüye para cezaları verildi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'te Asayiş Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement