Bilecik'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Bilecik'ten Kısa Kısa

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Gençlikspor Kulübü tarafından yürütülen "Ben de Spor Yapacağım" projesine katılan öğrencileri kabul etti.

15.06.2016 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Gençlik spor Kulübü tarafından yürütülen "Ben de Spor Yapacağım" projesine katılan öğrencileri kabul etti.

Nayir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, antrenörler ve öğrencilerin bulunduğu ziyarette, başarıların ve başarısızlıkların insanı hayata ve geleceğe hazırlayacağını belirterek, sporda da gençlerden büyük beklentilerinin bulunduğunu söyledi.

Gençleri kendisine, ailesine, topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek, geleceğe daha da ümitle bakmalarını sağlamak istediklerini kaydeden Nayir, şöyle konuştu:

"Her zaman yenecek değilsiniz. Bazen de yenileceksiniz, onu da kabulleneceksiniz. Ne şımaracaksınız, ne de küseceksiniz. Geleceğin dünyasında spor yapan çocuklarımız, ne kadar çok olursa iyilerin sayısı o kadar çok artacak ve dünya daha yaşanır hale gelecektir. Ülkenin, bütün insanlığın geleceği için eğitimin öneminin farkında olacaksınız. Bu önemi fark ettiğiniz ölçüde bizler de millet ve insanlık olarak geleceğe daha da güvenle bakacağız. İyiler ve kötüler mücadelesinde iyilerin safında yer alacağınıza inanıyoruz."

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yıldız da proje kapsamında Konya'da dostluk bisiklet turuna katıldıklarını ve tarihi mekanları ziyaret ettiklerini dile getirerek, projenin gençlerin sağlıklı, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için hayata geçirildiğini kaydetti.

Vali Nayir'den veda ziyaretleri

Valiler Kararnamesi ile Kütahya Valiliğine atanan Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, veda ziyaretlerini tamamladı.

Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti. Belediye girişinde Başkan Yağcı ve birim müdürleri tarafından karşılanan Vali Nayir, bir süre sohbet ettikten sonra İl Emniyet Müdürlüğüne geçti.

Hamdi Nayir, İl Emniyet Müdür Vekili Hicri Görgün, müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle görüştükten sonra Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Sadettin Aksoy, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç ve 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanı Albay Mehmet Yiğit'i makamlarında ziyaret ederek, vedalaştı.

Basın kuruluşlarını da ziyaret eden Nayir, görev süresinde kendisine gösterilen ilgiye, alakaya ve desteğe teşekkür ederek, "Bilecik ve Bileciklilerin benim için ayrı bir yeri ve önemi var. Bilecik'ten gelecek haberler Kütahya'da bizleri mutlu edecek. Bize emeği geçen, hoş bir ev sahipliğiyle karşılamış olan Bileciklilere selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum." dedi.

Vali Nayir, ayrıca Bilecik Valiliği binasında bulunan İçişleri Bakanlığı personeli ile kamu kurumlarını da ayrı ayrı ziyaret ederek, veda etti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement