Birgül Ayman Güler, Bergamalı Hemşerileriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Birgül Ayman Güler, Bergamalı Hemşerileriyle Buluştu

Birgül Ayman Güler, Bergamalı Hemşerileriyle Buluştu

CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler ve Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergamalı hemşerileriyle buluştu.

25.03.2014 13:33

CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler ve Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergamalı hemşerileriyle buluştu. Güler, 30 Mart'ın Türkiye'ye yeni bir yön vereceğini söyledi.

Mehmet Gönenç ve Birgül Ayman Güler, Ilıca'da piknik yapan Bergamalı aileleri ziyaret etti. Ilıca ziyaretini noktalayıp Bergama'daki alışveriş merkezlerindeki esnafı dolaşan ikili daha sonra Gönenç'in seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü kahve konuşmaları için Bahçelievler ve Maltepe Mahalleleri'ne geçti. Güler ve Gönenç, her iki adreste de büyük bir ilgi ile karşılandı.

Birgül Ayman Gürel'in 30 Mart yerel seçimlerinin önemini vurgulayarak, "30 Mart'ta meşruiyetini yitirmiş iktidar partisine ilk darbeyi atacağız" dedi.

Mehmet Gönenç, herkesin sandıklara ve oyuna sahip çıkması gerektiğini söyleyerek, 5 yıllık görev süresi içinde, geçmiş dönemlerde söz verilen ama yapılmayan yatırımları Bergama'ya kazandırdıklarını belirtti. Gönenç, "Şimdi diğer partilerin adayları çaresizlik içinde saldırıyorlar. Her türlü yalan ve iftira ile oy kazanmaya çalışıyorlar. Çünkü ellerinde hiçbir şey yok. Bergama'ya verecekleri hiçbir şey yok. Ben buradan hodri meydan diyorum. Bu kadar kendilerine güveniyorlarsa hep birlikte açık oturum yapalım. Ama geçmişte de dile getirdiğim bu teklifimi kabul etmeyeceklerini biliyorum" diye konuştu.

Gönenç, konuşmasını tamamladıktan sonra vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Birgül Ayman Güler, Bergamalı Hemşerileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement