Birleşik Kamu-iş Konfederasyonu'ndan DSP Genel Başkanı Türker'e Ziyaret - Son Dakika
Politika

Birleşik Kamu-iş Konfederasyonu'ndan DSP Genel Başkanı Türker'e Ziyaret

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük başkanlığındaki heyeti kabul etti.

06.02.2015 11:37

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük başkanlığındaki heyeti kabul etti.

Türker kabulde yaptığı konuşmada, "Devlet yönetiminin temel hedefi kamunun yararını korumak ve halka hizmet etmek amacıyla kamu yararına hizmet üretmektir. Kamu hizmeti, kamu çalışanları tarafından gerçekleştirilmelidir. Şuanda maalesef kamu hizmeti kamu yararı için yapılmıyor, kamu hizmeti siyasal iktidarın istekleri doğrultusunda yapılıyor" dedi.

Türkiye'yi istihbarat devleti haline getirmek istendiğini öne süren Türker, "Türkiye'yi otokrat bir yapıya götüren ve diktatörlük rejiminin önünü açmak isteyen anlayış yerine daha demokrat ve insanları kucaklayan bir anlayışın getirilmesi gerekir" ifadesini kullandı.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük ise, devlet memurlarının siyasal iktidarların emrine verilmesine yönelik çalışmaların kabul edilemez olduğunu söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Birleşik Kamu-iş Konfederasyonu'ndan DSP Genel Başkanı Türker'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement