Bitlis Eren Üniversitesi'nin Bokstaki Başarısı - Son Dakika
Yerel

Bitlis Eren Üniversitesi'nin Bokstaki Başarısı

Bitlis Eren Üniversitesi\'nin Bokstaki Başarısı

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Fatih Keleş, profesyonel boksta hızla zirveye ilerliyor.

17.06.2016 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Fatih Keleş, profesyonel boksta hızla zirveye ilerliyor.

11 Türkiye şampiyonluğu, 1 Avrupa şampiyonluğu, Akdeniz oyunları ikinciliği bulunan ve olimpiyat oyunlarında ülkemizi temsil eden Fatih Keleş, profesyonel anlaşma imzaladıktan sonra yapmış olduğu 4 müsabakanın 3'ünü nakavtla birini de sayıyla kazandı. Almanya'da yapılan müsabakalarda Çek rakibi Michal Vosyka'yı, Alman Ion Barsan ile Almanya adına dövüşen Adnan Özçoban'ı nakavtla ve Alman Mazen Girke'yi ise sayıyla mağlup eden Keleş, eylül ayında Almanya'da Azeri rakibi ile oynadıktan sonra aralık ayında Trabzon'da Rus rakibi ile Avrupa şampiyonluğu kemer maçına çıkacak. Fatih Keleş, "Türkiye'nin en güzel BESYO'sunda öğrenci olmaktan, hocalarımın gönülden desteğinden mutluluk duyuyorum. Maçlara üniversitemin logosu ile çıkıyorum. Sadece Trabzon'u ve ülkemi değil aynı zamanda Bitlis'i ve üniversitemi temsil ediyorum. Televizyondan yayınlanacak kemer maçında tüm Bitlislilerin dualarıyla desteklerini bekliyorum. Rektör Sayın Prof. Dr. Mahmut Doğru'yu ve üzerimde maddi, manevi çok hakkı olan BESYO Müdürü Doç. Dr. Ali Tekin'i yerinde destek için Trabzon'a davet ediyorum. Onları yanımda görmek bana büyük bir onur ve güç verecek" dedi.

Rektör Prof. Dr. Mahmut Doğru ise, "BESYO öğrencimiz Fatih Keleş'in boksta devam eden başarıları diğer tüm öğrencilerimizin başarıları gibi şahsımı, BESYO'yu, üniversitemizi ve Bitlislileri mutlu etmektedir. Fatih Keleş'e Avrupa kemer maçında ve sonrasında çıkacağı dünya kemer maçında başarılar diliyorum. Kendisine her türlü desteğimiz devam edecek olup, o tarihlerde kendim olamasam bile eminim ki üniversitemizin temsilcileri destek için Trabzon'da olacaktır" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis Eren Üniversitesi'nin Bokstaki Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement