AK Partili Demiröz'den Şehit Polisler İçin Taziye Mesajı - Son Dakika
Yerel

AK Partili Demiröz'den Şehit Polisler İçin Taziye Mesajı

AK Partili Demiröz\'den Şehit Polisler İçin Taziye Mesajı

AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz,Bitlis'te kaza yapıp şehit olan 3 polis için taziye mesajı yayımladı.

29.09.2014 14:46  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, önceki gün Bitlis'te yapılan saldırıda arkadaşlarına yardıma giderken kaza yapıp şehit olan 3 polis için taziye mesajı yayımladı.

Geçen cuma akşamı Arıcılık mevkiindeki polis kontrol noktasına düzenlenen saldırı olayında arkadaşlarına yardıma giderken kaza yapıp şehit olan 3 polis için taziye mesajı yayımlayan Vedat Demiröz, şu ifadeleri kullandı:

"Bitlis- Diyarbakır Karayolu üzerinde Arıcılar Birliği mevkiinde bulunan polis noktasına teröristlerce saldırı yapıldı. Saldırı üzerine bölgeye takviye olarak giden polis aracı kaza yapmış, araçta bulunan 2 polisimiz yaralanmış 3 polisimiz de şehit olmuştur. Bu menfur saldırının amacı bellidir. Ülkemiz çözüm süreciyle iki yıldır özlediği barış ve kardeşlik ortamına kavuşmuş, bu huzurun bozulmaması için milletimiz olağan üstü gayret sarf etmiştir ancak bu tablodan rahatsız olan şer odaklarının bir kez daha huzur kenti Bitlis'te ortaya çıktığını görüyoruz. Hainler ne kadar uğraşırsa uğraşsın birlik ve beraberlik içinde yoğrulmuş olan milletimiz bu süreci başarıya ulaştıracaktır. Kaos ve kargaşadan nemalananlar amaçlarına hiç bir zaman ulaşamayacaklardır. Şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ailelerinin, Bitlis'imizin ve tüm Türkiye'nin başı sağ olsun." - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Partili Demiröz'den Şehit Polisler İçin Taziye Mesajı - Son Dakika


Advertisement