Bodrum Oda Orkestrası'ndan Yeni Yıl Konseri - Son Dakika
Yerel

Bodrum Oda Orkestrası'ndan Yeni Yıl Konseri

Bodrum Oda Orkestrası\'ndan Yeni Yıl Konseri

Ayvalık Belediyesi ev sahipliğinde İsmet İnönü Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Yeni Yıl” konserine Edremit Körfezindeki vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

29.12.2015 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık Belediyesi ev sahipliğinde İsmet İnönü Kültür Merkezinde gerçekleştirilen "Yeni Yıl" konserine Edremit Körfezindeki vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

45 kişilik kadrosuyla Ayvalıklı sanatseverlerin karşısına çıkan Bodrum Oda Orkestrası, klasik müzikten Tom Jones'e kadar özellikle belleklerde yer almış melodilerden oluşan bir repertuarla sahne aldı.

Ayvalık Belediyesinin ev sahipliğinde halka açık olarak düzenlenen "Yeni Yıl" Konserinde Bodrum Oda Orkestrası, klasik eserler ve modern şarkıların yer aldığı bir müzik dinletisi sundu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla ve Ayvalık Belediyesi'nin ev sahipliğinde Şef Nesrin Bayramoğulları yönetimindeki Bodrum Oda Orkestrası'nın Ayvalık'ta Numan Pekdemir'in sanat koordinatörlüğünde verdiği "Yeni Yıl Konseri'nde Altuğ Dilmaç da solist olarak sahne aldı.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer adına belediye başkan yardımcısı Uğur Dündar, sanatçılara çiçek verdi.

2008 yılında aynı zamanda Bodrum/ Turgutreis'li olan İzmir Devlet Senfoni Orkestrası sanatçısı Numan Pekdemir'in Sanat Koordinatörlüğünde konser çalışmalarına başlayan Bodrum Oda Orkestrası şimdiye kadar değişik kentlerde pek çok konser gerçekleştirmiştir. Daha önce Ayvalık Kültür ve Sanat Günleri'nde de sahne alan Bodrum Oda Orkestrası Güney Kore'ye de davet edilmiş ve 7 ayrı şehirde konserler vermişti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum Oda Orkestrası'ndan Yeni Yıl Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement