Boğaziçi Köprüsü'ndeki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Boğaziçi Köprüsü'ndeki Trafik Kazası

Boğaziçi Köprüsü\'ndeki Trafik Kazası

Kazada şehit olan polis memuru İsmail Yıldırım, memleketi Hatay'da toprağa verildi

17.10.2013 16:47

Boğaziçi Köprüsü'nde dün meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru İsmail Yıldırım (25), memleketi Hatay'da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Kazanın ardından kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitiren "Şahinler" olarak bilinen motosikletli trafik ekibinde görevli polis memuru Yıldırım'ın cenazesi, Hatay Havaalanı'ndan Antakya Belediyesine ait cenaze aracıyla Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi.

Vali Vekili Orhan Mardinli, yakınlarının yardımıyla ayakta durduğu gözlenen şehit polisin babası Mehmet Yılıdırım'a başsağlığı dileğinde bulundu ve acılarını paylaştığını söyledi.

Hatay Emniyet Müdür Vekili Üzeyir Taşdelen, yaptığı konuşmada, 2011'de göreve başlayan Yıldırım'ın, devletine, milletine hizmette hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını kaydetti.

Görev süresince dürüstlükten, mesleki ahlaktan ve disiplinden, tarafsızlıktan ayrılmayan Yıldırım'ın arkadaşları tarafından da çok sevildiğini vugulayan Taşdelen, meslektaşlarını kader çizgisinin ömrünün baharında yakaladığını, onu sevdiği ailesinden ve kendilerinden ayırdığını söyledi.

Ailesine başsağlığı dileyen Taşdelen, "Teşkilat olarak biz bir evladımızı kaybettik. Sizler de bir evladınızı kaybettiniz. Ama biliniz ki Türkiye'de 220 bin evladınız var. Siz değerli ailesi de meslektaşımızın bize bıraktığı en büyük emanetlersiniz" dedi.

Dua edilmesinin ardından Yıldırım'ın naaşı cenaze aracına konuldu. Şehit polisin annesi Nilüfer Yıldırım, tabuta sarılarak, "İsmail'im, oğlum, canım ciğerim" diye gözyaşı döktü. Bu sırada fenalaşan anneye sağlık ekipleri müdahele etti.

Daha sonra cenaze, Mezarlık Kompleksi'ne getirildi. Burada ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra Yıldırım'ın naaşı, Antakya Şehitliği'nde toprağa verildi.

Törene, şehit polis Yıldırım'ın yakınları, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hasan Koçyiğit, Antakya Belediye Başkan Vekili Halil İbrahim Yelkaya, kurum müdürleri ve polisler katıldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boğaziçi Köprüsü'ndeki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement