Boğulma Tehlikesi Geçiren Çocuk Hastanede Öldü - Son Dakika
Güncel

Boğulma Tehlikesi Geçiren Çocuk Hastanede Öldü

Boğulma Tehlikesi Geçiren Çocuk Hastanede Öldü

Trabzon'da serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren, 16 yaşındaki Oktay Ürtekin tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

19.07.2013 12:43  Güncelleme: 15:43

Trabzon'da serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren, ekiplerin çalışmasıyla denizden çıkarıldıktan sonra kalp masajıyla hayata döndürülen 16 yaşındaki Oktay Ürtekin tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Olay 26 Haziran günü saat 12.00 sıralarında Kemerkaya Mahallesi Ganita mevkisinde meydana geldi. Ganita koyunda denize giren Ağrı Patnos nüfusuna kayıtlı Oktay Ürtekin, bir anda gözden kaybolunca bölgeye çağrılan ekipler arama çalışması başlattı. Trabzon'da ayakkabı boyacılığı yapan ve kağıt mendil satan Ürtekin, Sahil Güvenlik botunun da gelmesiyle bulunarak karaya çıkarıldı. Sağlık ekibinin müdahalesi sonucu 20 dakika kalp masajı ile yeniden nefes alması sağlanan Ürtekin, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde kaldırılarak tedavi altına alındı. O günden bu yana tedavisi sürdürülen Oktay Ürtekin, bu sabaha karşı öldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boğulma Tehlikesi Geçiren Çocuk Hastanede Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement